Facebook Pixel Άρης: Το αποφάσισε ο Καρυπίδης - Αυτός... τελειώνει από τον Άρη άμεσα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-14 21:29:00

Το αποφάσισε ο Καρυπίδης - Αυτός... τελειώνει από τον Άρη άμεσα

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Καρυπίδης - Αυτός... τελειώνει από τον Άρη άμεσα

Ο Ντένις αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα από τους Κίτρινους, ενώ σε αντίστοιχη θέση βρίσκεται και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας, που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Άρης: Ο Ντένις αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα από τους κιτρινόμαυρους, ενώ σε αντίστοιχη θέση βρίσκεται και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας, που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους. Πρόκειται για τον Ιζέτ Χαΐροβιτς, για τον οποίο υπάρχει πρόθεση λύσης της συνεργασίας. 

Αν και αγωνίστηκε σε κάποια από τα φιλικά προετοιμασίας του Άρη, είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χερμάν Μπούργος, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που υπάρχει… πολυκοσμία στη συγκεκριμένη θέση.

Για τον Χαΐροβιτς υπάρχει πρόθεση λύσης της συνεργασίας αλλά για την υλοποίησή της θα πρέπει να συμβεί ό,τι προέκυψε με τον Ντένις. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις του Άρη και μόλις παρουσιάστηκε ομάδα (η βραζιλιάνικη Σπορτ Ρεσίφε) διευθετήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για την αποδέσμευσή του.

Αυτό σημαίνει ότι βασική προϋπόθεση λύσης του συμβολαίου με τον Χαΐροβιτς είναι να δεχθεί επίσημη πρόταση και φυσικά αυτή να ικανοποιεί τις αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις του.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags