Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συζητάει με κορυφαίο όνομα ο Ολυμπιακός - Μεγάλος ανταγωνισμός - Θέλει να τον φέρει άμεσα Αθήνα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 12:20:00

Συζητάει με κορυφαίο όνομα ο Ολυμπιακός - Μεγάλος ανταγωνισμός - Θέλει να τον φέρει άμεσα Αθήνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Συζητάει με κορυφαίο όνομα ο Ολυμπιακός -  Μεγάλος ανταγωνισμός - Θέλει να τον φέρει άμεσα Αθήνα!

Ποιος είναι ο δεύτερος εξτρέμ που θέλουν να υπογράψουν στο Λιμάνι; Οι Πειραιώτες θέλουν να... τρέξουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και ανάμεσα στους παίκτες που ψάχνουν, είναι και ο δεύτερος ακραίος. Με ποιο μεγάλο όνομα βρίσκονται σε επαφές εδώ και μέρες;

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σκανάρει την αγορά για να προσπαθήσει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τα θέλω του νέου προπονητή της ομάδας του Πειραιά.

Μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται στην αγορά ως ελεύθερος είναι ο Κριστιάν Τέγιο! Από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα, συνεχίζει να βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» λίστα. 

Ένα από τα κλαμπ που του έχουν κάνει ικανοποιητική πρόταση είναι η Εσπανιόλ, ωστόσο ο ίδιος το σκέφτεται. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαρκείς επαφές μαζί του και ίσως οι επόμενες επτά ημέρες να είναι κρίσιμες σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του. Έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας εκτιμούν στην Ισπανία ότι θα πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του.  Ο Ολυμπιακός που ψάχνει για έναν ακόμα εξτρέμ θα ήθελε να συμπληρώσει το παζλ ο Τέγιο και γι’ αυτό τον λόγο κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας φυσικά κι άλλες μια δύο περιπτώσεις στην ατζέντα του. 

Εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον 30χρονο άσο ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, ενώ είναι σημαντικό πως στους «βερδιμπλάνκος» έμεινε για πέντε χρόνια, έχοντας γεμάτες σεζόν, ενώ πέρσι κατέκτησε και το Κύπελλο Ισπανίας με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Τέγιο, που είχε γραφτεί και στο παρελθόν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είχε 35 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Σεβίλλης. Συνολικά στην πενταετία του στη Μπέτις είχε 24 γκολ και 20 ασίστ σε 172 εμφανίσεις.

Το πρώτο συμβόλαιο που είχε υπογράψει στην Μπαρτσελόνα

Ο Τέγιο επιβραβεύτηκε για την πρόοδο και παρουσία του στην Μπαρτσελόνα υπογράφοντας το Δεκέμβριο του 2012 επέκταση συμβολαίου ως το 2016, με ρήτρα 10 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφή του Νεϊμάρ, ωστόσο, τον έριξε πιο πίσω στην ιεραρχία των ακραίων επιθετικών, αν και ο ίδιος είχε δηλώσει πως «… μπορώ να αντέξω στον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό μαζί του και με τους άλλους παίκτες». Το χατ-τρικ που έκανε στο 1-4 επί της Λεβάντε (από τρεις ασίστ του Μέσι) στα προημιτελικά του Κυπέλλου το 2013 ήταν μάλλον η τελευταία του αναλαμπή στην «Μπάρτσα», που αποφάσισε να τον δώσει δανεικό για δύο χρόνια (!) στην Πόρτο το καλοκαίρι του 2014.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τούμπα από Κορμπεράν στην 11αδα - Πέντε μεταγραφές και 10αρι - Ανατροπή με τους… κομμένους!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags