Facebook Pixel Λουτσιάνο: Μίλησε για όλα ο Λουτσιάνο - "Μπορούσε καλύτερες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ" - Αυτό πρέπει να κάνει ο Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 22:50:00

Μίλησε για όλα ο Λουτσιάνο - "Μπορούσε καλύτερες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ" - Αυτό πρέπει να κάνει ο Άρης

Sportdog Team
Μίλησε για όλα ο Λουτσιάνο - "Μπορούσε καλύτερες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ" - Αυτό πρέπει να κάνει ο Άρης

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε τόσο για τους Κίτρινους και την εικόνα τους, αλλά και για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Λουτσιάνο: Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Άρη με όσα έχει δει μέχρι στιγμής από τις δύο ομάδες.

Για τον Άρη:Μου αρέσει το ξεκίνημα του Άρη. Έκανε πολύ καλές μεταγραφές που αν αποδώσουν αυτα που περιμένουμε θα είναι εντελώς διαφορετικός από πέρσι και είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Ήταν πάντα μια μεγάλη ομάδα με δυναμική. Πέρασαν δύσκολες χρονιές, αλλά πλέον έχει καταφέρει να στρώσει. Πέρσι πήγε πάρα πολύ καλά και είναι πολύ ευχάριστο για το ποδόσφαιρο που υπάρχει άλλη μία ομάδα που θα παλέψει για τίτλους”.

Για το αγωνιστικό πρόσωπο των κιτρινόμαυρων στα πρώτα παιχνίδια:Εάν συνεχίσει να υιοθετεί αυτό το ελεύθερο στυλ ποδοσφαίρου, που βασίζεται στις πρωτοβουλίες των παιχτών, θα δυσκολευτεί πολύ στα δύσκολα ματς. Πρέπει να οργανωθεί παραπάνω. Στα λόγια μπορούμε να λέμε ότι θα πάει για πρωτάθλημα, αλλά πρέπει η ομάδα να δέσει”.

Για τον ΠΑΟΚ:Προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερες μεταγραφές, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός από πέρσι. Βέβαια επειδή ξέρω καλά τον Λουτσέσκου, έχει την ικανότητα να φτιάξει ομάδα με παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο όνομα αλλά θα φανεί στην πορεία αν θα το πετύχει“.

Για τον Παναιτωλικό και το παιχνίδι με τον Άρη:Περιμένω διαφορετική εικόνα από τον Παναιτωλικό κόντρα στον Άρη από ότι με τον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα ήταν φοβισμένος και ήταν τυχερός που δεν δέχτηκε κι άλλα γκολ. Στην έδρα του θα είναι αλλιώς όμως”, είπε ο Λουτσιάνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags