Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έσκασε τώρα: Τελειώνει άμεσα κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - "Αποδέχθηκε την πρόταση"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-28 18:48:00

Έσκασε τώρα: Τελειώνει άμεσα κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - "Αποδέχθηκε την πρόταση"!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Τελειώνει άμεσα κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - "Αποδέχθηκε την πρόταση"!

Επιβεβαίωση για αστέρι των πρωταθλητών Ελλάδας, που ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό. Το καθεστώς της συμφωνίας και πόσα χρήματα θα καρπωθεί ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Μετά από αρκετές πιθανές ομάδες... αυτή που κέρδισε τον Μαντί Καμαρά, οριστικά, είναι η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο!

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα ΝτιΜάρτζιο, ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση των Ιταλών και ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής μετακομίζει στη Serie A!

Από το Σάββατο οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδα έχουν κάνει ένα βήμα ακόμα για την απόκτηση του παίκτη, προσφέροντας στον Ολυμπιακό 2 εκατ. ευρώ ως «ενοίκιο» για τον δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς που θα φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ. Η οψιόν αγοράς, μάλιστα, μπορεί να γίνει υποχρεωτική, εφόσον ο Μαντί Καμαρά παίξει το 70% των αγώνων και η Ρόμα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Champions League.

Παρότι στην αρχή τα ποσά ήταν αυτά που αναφέρουμε και από πάνω, πλέον οι Ιταλοί μιλούν για άλλα ποσά. Συγκεκριμένα, 1,3 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό, 12 εκατομμύρια οψιόν αγοράς και 15% ποσοστό μεταπώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορ έκπληξη για Ολυμπιακό - Έχει... τρελάνει τον Κορμπεράν - Υπέγραψε "τζάμπα", φέρνει εκατομμύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags