Facebook Pixel Τάσος Δώνης - Ολυμπιακός: Από ΠΑΟΚ... Ολυμπιακό ο Δώνης - Συμφωνία με Μπότο/Λουτσέσκου - Χάλασε για εξωαγωνιστικούς λόγους
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 14:54:00

Από ΠΑΟΚ... Ολυμπιακό ο Δώνης - Συμφωνία με Μπότο/Λουτσέσκου - Χάλασε για εξωαγωνιστικούς λόγους

Οι Μιχείες
Από ΠΑΟΚ... Ολυμπιακό ο Δώνης - Συμφωνία με Μπότο/Λουτσέσκου - Χάλασε για εξωαγωνιστικούς λόγους

Πώς έτρεξε το deal ο Βρύζας, γιατί θα είναι Ρέτσος Νο2 στο Λιμάνι! Ο Ευάγγελος Μίχος παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης του Έλληνα άσου που απασχολεί τους Πειραιώτες και θυμίζει πόσο κοντά έφτασε πριν 1.5 μήνα στον ΠΑΟΚ, όταν οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια.

Ο "Ευαγγελιστής" θα ασχοληθεί σήμερα με ένα όνομα/μεταγραφική υπόθεση που εμφανίστηκε - μεταξύ άλλων - στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το... εξωτερικό το τελευταίο 48ωρο.

Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη που θα μπορούσε να ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού τον περασμένο Ιούλιο έφτασε κοντά στους Θεσσαλονικείς, αλλά «κόπηκε» για εξωαγωνιστικούς λόγους.

1/ΔΩΝΗΣ: δημοσίευμα στην Γαλλία τον εμπλέκει με τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα Έλληνες ποδοσφαιριστές της τελευταίας 10ετίας, που στάθηκε άτυχος όταν πλησίασε στην ευρωπαϊκή κορυφή. Γιουβέντους, Σασουόλο, Λουγκάνο, Νις μεταγραφή 4.200.000 ευρώ το 2017 στην Στουτγάρδη και δυο χρόνια αργότερα deal 5.000.000 ευρώ στην Ρεμς ,με τον ίδιο στα 23 του χρόνια να υπογράφει συμβόλαιο μ ετήσιες αποδοχές κοντα στα 900 χιλιάρικα. Η Ρέμς όμως, αποδείχθηκε - εκτός από το οικονομικό - η λάθος επιλογή ομάδας για τον Τάσο Δώνη, που κτυπήθηκε κι από μια σειρά τραυματισμών. Σκέτη καταστροφή του πήγε δηλαδή η Ρεμς!

Πήγε δανεικός, τον Φεβρουάριο του 21 στην Φένλο του Γιακουμάκη, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να ξαναγίνει βασικός. Άλλαξε ατζέντη, παράτησε τον Αντώνη Αποστολόπουλο για να παέι στην ανώτερη  Rogon του Πολ Κουτσολιάκου, επέστρεψε την περασμένη σεζόν στην Ρέμς ως αναπληρωματικός ενώ αυτό το καλοκαίρι προτείνεται δεξιά κι αριστερα αλλά  έχει ξεμείνει στην γαλλική ομάδα η οποία δεν τον υπολογίζει και θα ήθελε να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του (ως το 2024)....

2/ΔΩΝΗΣ: κάλλιστα βέβαια θα μπορούσε τώρα να ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ. Κι αυτό αφού στις αρχές του καλοκαιριού έφτασε μια ανάσα απο τον "δικέφαλο". Την δουλειά πήγε να την κάνει ο agent Ζήσης Βρύζας (όπως και του Κάργα), ο Μπότο ήταν σύμφωνος και είχε κανονίσει και το "πλαίσιο" της απόκτησής του από την Ρέμς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον ήθελε, θα ενισχυόταν και η ...ελληνικότητα της ομάδας αλλά δεν είχαν υπολογίσει τις αντιδράσεις των οπαδών όταν διέρρευσε η υποθεσή του. Αυτές ήταν (και όχι αγωνιστικά κριτήρια) που χάλασαν την σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αφού το επώνυμο Δώνης παραπέμπει σε κόκκινο πάνί για το ¨"ασπρόμαυρο στρατόπεδο".

Στην συνέχεια ο Τάσος Δώνης προτάθηκε και στην ΑΕΚ, ούτε όμως, εκεί είχε...τύχη. Τώρα οι Γάλλοι θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Τάσο Δώνη. Δεν είναι η πρώτη φορά αφού την τελευταία 2ετία - στο παρελθόν πάντως όταν γενική διευθύντρια στους 'ερυθρόλευκους "ήταν η Λίνα Σουλούκου, δικηγόρος του Γιώργου Δώνη -  η υποψηφιότητα Τάσου είχε "ξαναπαίξει" και όχι μόνο σε μια μεταγραφική περίοδο. Υπό προϋποθέσεις πάντως ο Τάσος Δώνης θα μπορούσε να ήταν μια δεύτερη περίπτωση Ρέτσου για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ψάχνει κι αυτός το restart στην καριέρα του, ενισχύει το ελληνικό στοιχείο που έχει ανάγκη (και στην ευρωπαϊκή λίστα του)ο Ολυμπιακός...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι επόμενοι στο Λιμάνι μετά τη… βόμβα Μπιέλ - Σιώπης και εξτρέμ έκπληξη - Στην Αθήνα ο Πασχαλάκης! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags