Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Επίσημη η σπουδαία μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 16:37:00

Επίσημη η σπουδαία μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επίσημη η σπουδαία μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χαφ από την Γουινέα θα αγωνιστεί ως δανεικός στους Ρωμαίους από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Και επίσημα παίκτης της Ρόμα είναι από σήμερα ο Καμαρά, αφού οι "τζαλορόσι" ανακοίνωσαν τον δανεισμό του άσου από την Γουινέα από τους Πειραιώτες.

Ο Μαντί Καμαρά πήρε την φανέλα με το νούμερο "20", ενώ στην ανακοίνωσή της η Ρόμα αναφέρει ότι στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό υπάρχει και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, το να είμαι στη Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι μια γεμάτη σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, αλλά είμαι εδώ για να συνεισφέρω και να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση που παίζουμε. Θα είναι κάτι υπέροχο να ζήσεις την ατμόσφαιρα του Ολίμπικο και να δεις όλους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους», ανέφερε ο Καμαρά μετά την απόκτησή του.

Από την πλευρά του, ο Τιάγκο Πίντο, γενικός διευθυντής της Ρόμα ανέφερε για τη μεταγραφή του 25χρονου: «Ο Καμάρα έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά, τόσο τεχνικά όσο και φυσικά, που αναζητούσαμε. Είμαι βέβαιος ότι θα αναλάβει αυτή τη νέα πρόκληση με τον ίδιο χαρακτήρα που έχει επιδείξει σε όλη του την καριέρα και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να καθιερωθεί σε αυτόν τον σύλλογο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags