Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φουλάρει για δύο μεταγραφές ο ΠΑΟ - Νέος… Παλάσιος στο Κορωπί - Απόφαση για Διούδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 20:15:00

Φουλάρει για δύο μεταγραφές ο ΠΑΟ - Νέος… Παλάσιος στο Κορωπί - Απόφαση για Διούδη!

Φουλάρει για δύο μεταγραφές ο ΠΑΟ - Νέος… Παλάσιος στο Κορωπί - Απόφαση για Διούδη!

Η απόφαση του Γιοβάνοβιτς για τις αλλαγές στο ρόστερ, ποιοι αποχωρούν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και οι δύο προσθήκες.

Στην τελική ευθεία για το φινάλε των μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός αναζητά τις επόμενες 15 ημέρες δύο χαφ για να ολοκληρώσει το βασικό του σχεδιασμό.

Το ίδιο διάστημα, πάντως, ενδέχεται να προκύψουν και οι αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται όπως οι Διούδης, Καμπετσής και Σαβιέρ.

Πάμε ξανά στα χαφ τώρα. Αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει πως υπάρχει παίκτης με το... στυλό στο χέρι. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως δεν υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες έχουν προκριθεί και μεταξύ αυτών θα διαλέξει τους μέσους που ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο προγραμματισμός που υπάρχει σε αυτή φάση, είναι ο ένας τουλάχιστον χαφ να έρθει ιδανικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αυτός είναι ο στόχος, καθώς η αναζήτηση εν προκειμένω για τον ποδοσφαιριστή δεν εντάθηκε τώρα με την πώληση του Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ, καθώς παίκτης θα ερχόταν ανεξαρτήτως της υπόθεσης του Έλληνα άσου.

Τώρα όσον αφορά τον έτερο μέσο, δεν αποκλείεται η κίνηση γι' αυτόν να τραβήξει ακόμα και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, όπως κάτι ανάλογο είχε γίνει και πέρσι με τον Παλάσιος. Οπότε, θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags