Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Τάσο Δώνη - Ούτε ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακό - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 23:52:00

Ανατροπή με Τάσο Δώνη - Ούτε ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακό - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή με Τάσο Δώνη - Ούτε ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακό - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας εξτρέμ είχε προταθεί στους Πειραιώτες, εξετάστηκε, όμως η περίπτωσή του τελικά δεν προχώρησε.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Τάσου Δώνη, ο οποίος θα συνεχίσει και τυπικά στην Κύπρο με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα τον μονοετή δανεισμό του 26χρονου άσου από την Ρεμς.

Ο Δώνης έχει ενεργό συμβόλαιο με την Γαλλική ομάδα για δύο ακόμα χρόνια όμως δεν υπολογίζεται από τον Όσκαρ Γκαρθία και έτσι βρέθηκε αυτή η λύση προκειμένου και αυτός να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά και η ομάδα του να αποδεσμευτεί έστω για μια σεζόν, πηγαίνοντας στον ΑΠΟΕΛ ομάδα η οποία πλέον έχει μόνο εγχώριες υποχρεώσεις.

Τη περασμένη σεζόν ο Τάσος Δώνης αγωνίστηκε 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 1 γκολ ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ρεμς έπαιξε σε 38 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία δανεισμού με την Stade de Reims, για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Δώνη.

Είναι γεννημένος στις 29/08/96 (26 ετών) και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις, της επιθετικής γραμμής.

Ο Δώνης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού πριν μετεγγραφεί στις ακαδημίες της Juventus. Αγωνίστηκε ως επαγγελματίας πέραν από την Ιταλία, στην Ελβετία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο, στη γαλαζοκίτρινη οικογένεια και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους με την περήφανη ασπίδα στο στήθος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags