Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Ποια... Μπόρνμουθ; Άλλη ομάδα της Premier για Μαρτίνς - "Παιχνίδι" με πρώην του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-01 20:50:00

Ποια... Μπόρνμουθ; Άλλη ομάδα της Premier για Μαρτίνς - "Παιχνίδι" με πρώην του Ολυμπιακού!

BoxtoBox
Ποια... Μπόρνμουθ; Άλλη ομάδα της Premier για Μαρτίνς - "Παιχνίδι" με πρώην του Ολυμπιακού!

Η κρούση στον Πορτογάλο, τα 6 εκατομμύρια και το fair σε Ολυμπιακό! Μπορεί ο Πέδρο να δέχεται σκληρή κριτική μετά την αποχώρησή του από το Λιμάνι, ωστόσο οι επιτυχίες του στον ερυθρόλευκο πάγκο και η καλή δουλειά, τον έχουν βοηθήσει να φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αγγλία, όπου θα ήθελε να είναι η επόμενη δουλειά του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως έγραψε το συνήθως έγκυρο βρετανικό BBC, αποτελεί έναν από τους βασικούς υποψήφιους της Μπόρνμουθ για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική της ηγεσίας. Η αγγλική ομάδα που έχει (σ.σ.: την ώρα που γράφονταν τούτες οι γραμμές αυτό ίσχυε) υπηρεσιακό προπονητή αφού απολύθηκε ο Σκοτ Πάρκερ μετά την 9άρα από τη Λίβερπουλ. Η Μπόρνμουθ είναι σε δύσκολη θέση καθώς μετά από 5 ματς έχει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού λοιπόν, ναι αυτός που φταίει πια και για την... τρύπα του όζοντος σύμφωνα με τους «γνώστες», μπήκε άμεσα στη λίστα των βασικών υποψηφίων για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας. Αυτό εξάλλου, δηλαδή να προπονήσει αγγλική ομάδα και δη που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία, όχι την Τσάμπιονσιπ (δίχως να σημαίνει αυτό ότι θα απέρριπτε ενδιαφέρον πρότζεκτ και στη 2η τη τάξει κατηγορία), ήταν ανέκαθεν το μεγάλο του όνειρο.


Αρκετοί ειρωνεύονταν όταν γράφονταν στο εξωτερικό ότι τον θέλουν διάφορες ομάδες και «συνδέονταν» με κάποια αγγλική. Που να ήξεραν... Ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε εύκολα να είναι από το περυσινό καλοκαίρι στην Πρέμιερ Λιγκ. Είχε κανονική και εξαιρετική οικονομικά πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας. Θα προπονούσε δηλαδή τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς για τον οποίο γνώριζε ότι έχει παίξει με επιτυχία στον Ολυμπιακό και έχει πολλούς φαν εντός της ομάδας ακόμα... Όμως, όταν η Πάλας θέλησε να πάει στο... παρασύνθημα, δηλαδή να μιλήσει με τον Ολυμπιακό σχετικά με τη ρήτρα που πρέπει να πληρώσει για να... σπάσει το συμβόλαιο του Μαρτίνς, εισέπραξε ένα μεγάλο όχι. Κι επειδή, ως γνωστόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετράει πάρα πολύ στην Αγγλία γνωρίζοντας την αποθέωση και από τους φίλους της Φόρεστ αλλά και από ουδέτερους που βλέπουν το σημαντικό του έργο στην ιστορική αγγλική ομάδα, η διοίκηση της Πάλας έκρινε ότι δεν πρέπει να επιμείνει και να κάνει unfair αφού στον Ολυμπιακό ήθελαν να συνεχίσουν με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Παρεμπιπτόντως, η ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου τεχνικού με τον Ολυμπιακό δεν ήταν πάντα η ίδια. Δεν ήταν πάντα 4 εκατ.ευρώ, έφτανε και 6 εκατ.ευρώ ανάλογα με το τάιμινγκ που θα επιχειρούσε κάποιος να... σπάσει το συμβόλαιο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ εννιά εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Γρήγορος, τεχνίτης 6άρι και 8άρι - Αυτή θα είναι η συμφωνία"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags