Facebook Pixel Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ο Παναθηναϊκός που δικαιώθηκε και ο ορισμός Σιδηρόπουλου που καταδίκασε την ελληνική διαιτησία
| 2022-09-08 14:35:00

Πρώτη μεγάλη... νίκη Αλαφούζου - Ο ορισμός Σιδηρόπουλου καταδίκασε την ελληνική διαιτησία!

Πρώτη μεγάλη...  νίκη Αλαφούζου - Ο ορισμός Σιδηρόπουλου καταδίκασε την ελληνική διαιτησία!

Οι Πράσινοι μπορεί να πήραν τελευταίοι θέση για την αρχική επιλογή Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο ήταν οι πρώτοι που έκαναν ενέργειες για να ανακληθεί ο ορισμός. Και τελικώς, δικαιώθηκαν.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έβγαλε είδηση, καθώς οι Πράσινοι επιβεβαίωσαν πως με τις ενέργειές τους πέτυχαν την αλλαγή του Τάσου Σιδηρόπουλου στο επικείμενο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ.

Όπως έλεγαν συγκεκριμένα από την ΠΑΕ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεώρησε από την πρώτη στιγμή δεδομένη και επιβεβλημένη την αλλαγή διαιτητή και τον ορισμό ξένου ρέφερι για το ντέρμπι της Κυριακής και εκφράζει την ικανοποίηση της, γιατί οι αντιδράσεις της -από το απόγευμα της Τετάρτης- προς όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκου, έφεραν αποτέλεσμα και εν τέλει επικράτησε το αυτονόητο».

Ο Παναθηναϊκός προτίμησε να μην βγει πρώτος στα Μέσα κραυγάζοντας, αλλά με στοχευμένες κινήσεις να πετύχει το ζητούμενο. Να μην σφυρίξει δηλαδή ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με την ΑΕΚ, ένας διαιτητής που -όπως και να το κάνουμε- προκαλεί αντιδράσεις. Και μιλάμε για ένα ρέφερι, που ειδικά απέναντι στο Τριφύλλι έχει να υποδείξει πολλά... φάλτσα. Απόλυτη δικαίωση λοιπόν για τους Πράσινους, τόσο για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν, όσο και για το τελικό αποτέλεσμα που πέτυχαν.

Την ίδια στιγμή, αποδεικνύεται ότι ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου καταδίκασε, ουσιαστικά, την ελληνική διαιτησία. Αν υπήρχε κάποια περίπτωση, ομαλά και οπωσδήποτε κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες, οι Έλληνες ρέφερι να επέστρεφαν σταδιακά σε κάποια σημαντικά ματς της φετινής Super League, πλέον αυτό είναι σενάριο που έχει ήδη αποκλειστεί από την 4η αγωνιστική!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags