Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Ντροπή με Σιδηρόπουλο, ξεφτιλίστηκε ο Μπένετ - Αυτός τον επηρέασε - Θα είχαμε χαρακίρι Μπαλτάκο…"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-08 15:41:00

"Ντροπή με Σιδηρόπουλο, ξεφτιλίστηκε ο Μπένετ - Αυτός τον επηρέασε - Θα είχαμε χαρακίρι Μπαλτάκο…"

του Νίκου Στεργίου
"Ντροπή με Σιδηρόπουλο, ξεφτιλίστηκε ο Μπένετ - Αυτός τον επηρέασε - Θα είχαμε χαρακίρι Μπαλτάκο…"

"Παίζει Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα - Διαιτητές από το πανέρι"! Ο ορισμός που... τίναξε στον αέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ώρες και γιατί οι ομάδες δεν στηρίζουν τους Έλληνες ρέφερι. Τι δηλώνει στο sportdog.gr παλαίμαχος διαιτητής!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον ορισμό τού Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, την προσεχή αγωνιστική, με αποτέλεσμα ύστερα από πιέσεις ο Μπένετ να αναιρέσει τον ορισμό.

Μια κατάστασή περίπλοκή, που κινητοποίησε και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, πλην του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα το sportdog να ζητήσει την άποψη του Σωτήρη Βοργιά, πρώην διεθνή διαιτητή και καθηγητή Διαιτησίας.

"Είναι ντροπή με Σιδηρόπουλο - Αν είχε φιλότιμο ο Μπένετ - Ξεφτιλίστηκε"

"Είναι ντροπή να αναιρείται ορισμός διαιτητή μετά από πίεση του Παναθηναϊκού και τρίτων ομάδων, που έβαλαν βέτο για να αλλάξει ο Σιδηρόπουλος από τον ορισμό του ντέρμπι. Για τον Έλληνα διαιτητή και τον πρόεδρο είναι απαξιωτικό, ενώ ο Μπένετ αν είχε φιλότιμο πρέπει να παραιτηθεί", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος διαιτητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Μπένετ δεν εφάρμοσε τον νόμο, που αφορά την απόφαση της ΕΠΟ για τη Σούπερ Λιγκ να παίζουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Αλλά ένα άτομο από την ΕΠΟ επηρέασε τον Μπένετ για να βάλει τον συγκεκριμένο διαιτητή. Με αποτέλεσμα να πληγεί το κύρος τής διαιτησίας και του διαιτητή και να ξεφτιλιστεί ο Μπένετ. Θα πρέπει ο Μπαλτάκος να μάθει ότι αν γινόταν στην Κίνα κάτι παρόμοιο, θα είχαμε χαρακίρι".

"Μακράν καλύτερος Έλληνας διαιτητής ο Σιδηρόπουλος - Παίζει Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα - Διαιτητές από το πανέρι"

Ποια είναι η άποψή σας για τον Σιδηρόπουλο;

"Ο Σιδηρόπουλος, και το λέω εγώ που έχω παίξει μέχρι τελικό ΟΥΕΦΑ, είναι από τους καλύτερους στα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια, μακράν ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής. Αλλά τον σαμποτάρουν από την ΕΠΟ και ένας Έλληνας που είναι στην ΟΥΕΦΑ, για να μην παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις. Καλός διαιτητής, είναι ντροπή να φέρονται έτσι σε διαιτητή που παίζει Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και να τον αξιοποιούν στην Ελλάδα".

Για την ελληνική διαιτησία τι πιστεύετε;

'Η ελληνική διαιτησία ξεκίνησε καλά, θα μπορούσαν και σταδιακά να μπαίνουν και στα ντέρμπι. Πλην των προκλήσεων που έρχονται απ' έξω, οι περισσότεροι διαιτητές που φέρνουν από το εξωτερικό είναι από την τρίτη και τέταρτη κατηγορία ή και από το πανέρι".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" με Σιδηρόπουλο, στον… αέρα το ντέρμπι - Έξαλλοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Μαρινάκης - Στην UEFA ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags