Facebook Pixel Περέας 2.0: Νέο Αστέρι Στα Γιάννινα - Ο Ροσέρο 'Γκελάρει'!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 20:45:00

Νέος Περέα στα Γιάννινα - "Γκελ" με ΑΕΚ... μαρτύρησε ο Χατζισαφί - Θα φέρει εκατομμύρια στον ΠΑΣ!

Νέος Περέα στα Γιάννινα - "Γκελ" με ΑΕΚ... μαρτύρησε ο Χατζισαφί - Θα φέρει εκατομμύρια στον ΠΑΣ!

Ο παίκτης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στους Ζωσιμάδες και πως συνδέεται με τον Περέα, ο οποίος μοσχοπουλήθηκε φέτος το καλοκαίρι στην Στουτγκάρδη για 2,4 εκατ. ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε μία από τις από τις πιο ακριβές πωλήσεις στην ιστορία του, παραχωρώντας έναντι 2,4 εκατ. ευρώ τον Χουάν Χοσέ Περέα στην Στουτγκάρδη.

Πριν αποχωρήσει, όμως, ο Κολομβιανός επιθετικός είχε φροντίσει να αφήσει ένα... δώρο στους Γιαννιώτες. Τον ξάδερφό του, Κέβιν Ροσέρο, για τη μεταγραφή του οποίου μεσολάβησε ο ίδιος ο Περέα από τον Βόλο. Ο 23χρονος επίσης Κολομβιανός εξτρέμ έχει... κλέψει για τα καλά τις εντυπώσεις σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με τους ανθρώπους της ομάδας να "τρίβουν" τα χέρια τους.

Δεν είναι μόνο το εξαιρετικό γκολ με το κεφάλι που πέτυχε, στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Ροσέρο έχει μοναδικό χάρισμα στο ένας εναντίον ενός και μάλιστα, στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ ήταν που έκανε το μεγάλο "γκελ". Εκεί, όπου μετέτρεψε σε... μαρτύριο τη ζωή του Χατζισαφί, καλύπτοντας το δεξί άκρο της επίθεσης του ΠΑΣ. Σημειωτέον, ότι πρόκειται για εξτρέμ που παίζει και στις δύο πλευρές το ίδιο άνετα και στην κορυφή της επίθεσης εξίσου.

Πάμε τώρα σε κάποιες λεπτομέρειες. Ο Ροσέρο έχει ενεργό συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες μέχρι το 2025. Εφαρμόζοντας την ίδια τακτική όπως και με τον Περέα, ο ΠΑΣ θέλει να ανεβάσει την αξία του Κολομβιανού στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και όταν βρεθεί η κατάλληλη πρόταση, να τον παραχωρήσει κι αυτόν έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Άλλωστε στους Ζωσιμάδες, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχουν μάθει να πουλούν και καλά και ακριβά.

Και κάτι τελευταίο. Αυτή τη στιγμή το γραφείο στο οποίο ανήκει ο Ροσέρο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Μάλιστα ο ίδιος, είναι το μεγαλύτερο πρότζεκτ που διαχειρίζονται. Γι' αυτό μην αποκλείετε, προσεχώς, μία πιθανή αλλαγή μανατζερικής στέγης.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με γνωστό ξένο προπονητή - Έρχεται άμεσα Ελλάδα - Με 1.7 εκατ. Τσέκα για ΠΑΟ-Ολυμπιακό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags