Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες... φωτιά από Έλληνα προπονητή - "Δεν πείθει ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 11:52:00

Ατάκες... φωτιά από Έλληνα προπονητή - "Δεν πείθει ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Έλληνα προπονητή - "Δεν πείθει ο Ολυμπιακός"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας προπονητής όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα των ομάδων τις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.

Σωτήρης Αντωνίου: Ο πρώην προπονητής της Λαμίας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μέχρι στιγμής εικόνα του πρωταθλήματος αναφέροντας ότι δεν υπάρχει κάποια ομάδα, μέχρι στιγμής, που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. 

«Η εικόνα είναι σαφώς ότι οι ομάδες προσπαθούν ακόμη να βρουν τον εαυτό τους, γι' αυτό και όλα τα ματς είναι δύσκολα. Θα είναι διαφορετικό και πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα το φετινό. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα, μέχρι στιγμής, που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Εχουν γίνει πολλές μεταγραφές στις πέντε πρώτες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός που δεν έχει βάλει τόσους πολλούς καινούργιους στην ενδεκάδα είναι πρώτος, έχει εξέλιξη από πέρσι. Αλλά γενικώς το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε πτώση, με μία ομάδα, τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Εναν Ολυμπιακό που, όμως, δεν πείθει.

Αυτός που θα κάνει περισσότερες γκέλες, σε ματς όπως του Ολυμπιακού με τον Βόλο, θα μείνει πίσω. Ηδη ο Παναθηναϊκός είναι τέσσερις πόντους μπροστά και ο ΠΑΟΚ θα τον προσπεράσει αν κερδίσει την Λαμία. Οπότε νομίζω ότι θα είναι πιο κοντά στον τίτλο όποιος δεν χάνει πόντους στα μικρά ματς και όχι στα ντέρμπι», είπε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags