Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Super League: Δεν είχαν ενημερωθεί για την ανακοίνωση της Superleague οι ΠΑΕ - Αντέδρασε ο Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-14 18:43:00

Δεν είχαν ενημερωθεί για την ανακοίνωση της Superleague οι ΠΑΕ - Αντέδρασε ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Δεν είχαν ενημερωθεί για την ανακοίνωση της Superleague οι ΠΑΕ - Αντέδρασε ο Παναθηναϊκός!

Η ανακοίνωση της Λίγκας υπερέβη τα όρια και ερμηνεύεται καθαρά ως αποκλειστική θέση του προέδρου του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πλήρη άγνοια δηλώνουν όλες οι ΠΑΕ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Superleague, μέσω της οποίας εξαπέλυσε επίθεση προς την ΕΠΟ για τα όσα ακολούθησαν μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Μάλιστα από το Τριφύλλι σχολίαζαν πως: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για την τελευταία ανακοίνωση της Superleague. Ειναι αυτονόητο ότι για ένα τόσο σοβαρό θεμα, όπως αυτό της ανακοίνωσης κατά μέλους της Λιγκας, θεσμικά και αυτονόητα επιβάλλεται να προηγείται ψηφοφορία».

Το ακόμα πιο... περίεργο είναι ότι η ανακοίνωση δεν εστάλη καν, ούτε κοινοποιήθηκε για το τυπικό της υπόθεσης στις ομάδες. Ήδη ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν τις επόμενες ώρες και άλλες ΠΑΕ. Κι αυτό, διότι η ανακοίνωση της Λίγκας υπερέβη τα όρια και ερμηνεύεται καθαρά ως αποκλειστική θέση του προέδρου του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν υπάρχει τρόπος να δικαιολογηθεί ο Παναθηναϊκός αν δεν κάνει καμία μεταγραφή - Μεγάλο το ρίσκο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags