Facebook Pixel Super League: Επιμένουν οι μπουκ και δίνουν πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό - Μια ανάσα από τον ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 00:35:00

Επιμένουν οι μπουκ και δίνουν πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό - Μια ανάσα από τον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Επιμένουν οι μπουκ και δίνουν πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό - Μια ανάσα από τον ΠΑΟ!

Παρά το -7 που απέχει από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό, οι στοιχηματικές συνεχίζουν να δίνουν ως φαβορί στο ποντάρισμα τον Ολυμπιακό για τον τίτλο.

Τι κι αν ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία από τις χειρότερες εκκινήσεις του εδώ και χρόνια στο πρωτάθλημα;

Παρά λοιπόν το -7 που απέχει από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό, οι στοιχηματικές συνεχίζουν να δίνουν ως φαβορί στο ποντάρισμα τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Βέβαια, η απόδοση έχει πέσει πάρα πολύ από το 1.25 σχεδόν που ήταν αρχικά και ο λόγος, φυσικά, είναι η εξαιρετική πορεία που καταγράφει έως τώρα το Τριφύλλι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το 5x5.

Συγκεκριμένα η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Πειραιώτες πληρώνει στο 2.30, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί ακριβώς μετά σε απόσταση αναπνοής με 2.50. Αρκετά πιο πίσω με 6.50 απόδοση βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία βρίσκεται στο -6 από την πρώτη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ που βαθμολογικά είναι δεύτερος με -4, πληρώνει με μεγαλύτερη απόδοση να πάρει εκείνος το πρωτάθλημα (13.00). Τελευταίος στη σχετική λίστα με 30.00 είναι ο Άρης.

Συγκεντρωτικά, άρα, οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή ως εξής:

Ολυμπιακός - 2.30

Παναθηναϊκός - 2.50

ΑΕΚ - 6.50

ΠΑΟΚ - 13.00

Άρης - 30.00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags