Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κρούση Ολυμπιακού σε Βίλας Μπόας, Κίκε Σετιέν, Χάβι Γκράθια και Ζαρντίμ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 15:44:00

"Κρούση Ολυμπιακού σε Βίλας Μπόας, Κίκε Σετιέν, Χάβι Γκράθια και Ζαρντίμ"

Sportdog Team
"Κρούση Ολυμπιακού σε Βίλας Μπόας, Κίκε Σετιέν, Χάβι Γκράθια και Ζαρντίμ"

Οι Πειραιώτες προσέγγισαν πολύ μεγάλα ονόματα για να αναλάβουν τον ερυθρόλευκο πάγκο τις τελευταίες ώρες!  

Το ρεπορτάζ για την επικείμενη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Όπως είπε, το βράδυ θα γίνει το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον 59χρονο προπονητή και αναμένεται να προκύψει συμφωνία, καθώς ταιριάζουν τα χνώτα των δύο πλευρών.

Σημείωσε επίσης πως ο θρύλος της Ρεάλ ήταν εξ αρχής στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία. Όχι μόνο από την καλή του παρουσία στις τρεις σεζόν της πρώτης θητείας του, αλλά και γιατί είναι ένας ποδοσφαιράνθρωπος-με τα καλά και τα άσχημά του, με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του-που έχει περάσει από δύσκολους πάγκους, όπως είναι επίσης αυτοί της Σεβίλλης και της Μαρσέιγ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως με βάση όλα τα παραπάνω δεδομένα και στη συγκεκριμένη συγκυρία θεωρείται η καλύτερη λύση. Πάντως επισήμανε πως ο Ολυμπιακός χθες βράδυ έκανε επίσημη προσφορά στον Μαρθελίνο, ο Ισπανός τεχνικός τη χαρακτήρισε πολύ σοβαρή, ζήτησε κάποιες ώρες να απαντήσει και το πρωί γνωστοποίησε την αρνητική απόφασή του πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας μετά το Μουντιάλ.

Επίσης, έκανε γνωστό πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στον Βίλας Μπόας που δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, στον Λεονάρντο Ζαρντίμ που δεν ήθελε να αφήσει την Αραβία, αλλά και στους Κίκε Σετιέν και Χάβι Γκράθια.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις άλλες… πόρτες που χτύπησε ο Ολυμπιακός για προπονητή, αλλά και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας με τους Πειραιώτες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags