Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φιλική "εξάρα" Ολυμπιακού στη Β' ομάδα - Τρεις ασίστ ο Φορτούνης - Σκόραρε ο Μπακαμπού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-25 10:15:00

Φιλική "εξάρα" Ολυμπιακού στη Β' ομάδα - Τρεις ασίστ ο Φορτούνης - Σκόραρε ο Μπακαμπού!

Sportdog Team
Φιλική "εξάρα" Ολυμπιακού στη Β' ομάδα - Τρεις ασίστ ο Φορτούνης - Σκόραρε ο Μπακαμπού!

Φιλικό με την ομάδα Β’ έδωσε ο Ολυμπιακός το Σάββατο (24/9) επικρατώντας με 6-0 στο Ρέντη.

Φιλική νίκη με 6-0 επί της δεύτερης ομάδας πέτυχε ο Ολυμπιακός, με τον Κώστα Φορτούνη να ξεχωρίζει, δίνοντας τρεις ασίστ, ενώ οι Μπακαμπού και Ελ Αραμπί πέτυχαν από δύο γκολ. Σκόραραν, επίσης, οι Ντε Λα Φουέντε και Μπιέλ.

Παίχτηκαν τρία ημίχρονα των 25 λεπτών και ο Μίτσελ χρησιμοποίησε ενδεκάδα με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα έπαιξαν οι Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, ενώ ως αμυντικός χαφ ξεκίνησε ο Εμβιλά. Μπροστά του, είχε τον Φορτούνη και τους Βαλμπουενά, Μπιέλ και Βρουσάι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Μπακαμπού.

Στο δεύτερο από τα τρία ημίχρονα, οι Παπαδούδης και Ρέτσος (αριστερό μπακ) πήραν τις θέσεις των Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ, με τους Άβιλα και Μπα να συνεχίζουν κανονικά. Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν Εμβιλά και Φορτούνης, αριστερό εξτρέμ ο Μπόουλερ, δεξιά ο Ντε Λα Φουέντε, με τον Ελ Αραμπί να παίζει στην κορυφή με τον Μπακαμπού, μπροστά από τον Πεπ Μπιέλ.

Οι Λαλά, Κούτρης, Ανδρούτσος και Γιάννης Μασούρας αγωνίστηκαν με τη δεύτερη ομάδα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’: Στουρνάρας, Λαλά, Κούτρης, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Μαυρουδής, Κωστή, Ανδρούτσος, Ιάγκο Ιμπαγάσα, Μαρίνος, Βοΐλης. Έπειτα, έπαιξαν οι Νίκας (τερματοφύλακας), Γιάννης Μασούρας, Νίκολιτς, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Συρμής, Αργυρίου, Τσέλιος και Αλγκασίμ Μπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags