Facebook Pixel Πανιώνιος: "Βόμβα" από τον Πανιώνιο! Ανακοίνωσε παίκτη που αγωνίστηκε σε Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 20:16:00

"Βόμβα" από τον Πανιώνιο! Ανακοίνωσε παίκτη που αγωνίστηκε σε Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν

Sportdog Team
"Βόμβα" από τον Πανιώνιο! Ανακοίνωσε παίκτη που αγωνίστηκε σε Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν

Σε μια πολύ εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε ο Ιστορικός που μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε ότι απέκτησε πολύ γνωστό ξένο ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους Κόκκινους και τους Παριζιάνους.

Νταβίντ Εν' Γκογκ: Απίστευτη κίνηση από τον Πανιώνιο που για να ανεβάσει τις πιθανότητές του για άνοδο στην Super League 2 ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Γάλλου φορ, που είχε βρεθεί στην Πλατεία και τη σεζόν 2016-2017, έχοντας σε 16 συμμετοχές, 3 γκολ, και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί τόσο στη Λίβερπουλ όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού David N’Gog.

Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μας ύστερα από την σεζόν 2016-17 και έχει να παρουσιάσει ένα αξιοσέβαστο βιογραφικό με παραστάσεις τις οποίες λίγοι ποδοσφαιριστές στην χώρα μας έχουν.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία μεταπήδησε στην Αγγλία και την Λίβερπουλ με την οποία σε 94 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (Premier League, UEFA Champions League, UEFA Europa League) πέτυχε 19 γκολ ενώ έδωσε 6 ασίστ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα της Μπόλτον έχοντας σε 91 συμμετοχές 16 γκολ και 12 ασίστ ενώ, τελευταίος του σταθμός στα αγγλικά γήπεδα ήταν η Σουόνσι. Ύστερα βρέθηκε για δυο χρόνια στην γαλλική Ρέιμς, προτού ντυθεί στα «Κυανέρυθρα». Μετά το πέρασμα του από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, μεταξύ άλλων έπαιξε στην Χόνβεντ, την Ρος Κάουντι και την Ζαλγκίρις.

Αμέσως μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ο David δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι εκ νέου μέλος στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Εύχομαι να έχουμε επιτυχία και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει»!», αναφέρει η ανακοίνωση για την απόκτηση του Νταβίντ Εν' Γκογκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags