Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλαγές από Γιοβάνοβιτς λόγω Τσέριν - Η ενδεκάδα με Αστέρα και τι θα γίνει με Βέρμπιτς-Μπερνάρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 17:00:00

Αλλαγές από Γιοβάνοβιτς λόγω Τσέριν - Η ενδεκάδα με Αστέρα και τι θα γίνει με Βέρμπιτς-Μπερνάρ

Αλλαγές από Γιοβάνοβιτς λόγω Τσέριν - Η ενδεκάδα με Αστέρα και τι θα γίνει με Βέρμπιτς-Μπερνάρ

Ο Σλοβένος άσος θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ετοιμάζεται και σε περαιτέρω μεταβολές λόγω της απουσίας του Σλοβένου χαφ.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη (6/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (9/10, 19:30). Θεραπεία έκανε ο Σπόραρ, αποφόρτιση ο Αϊτόρ, ατομικό ο Τσέριν, ενώ οι Βέρμπιτς, Κώτσιρας ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Τρουιγιέ.

Πλέον, είναι οριστικό ότι ο Άνταμ Τσέριν δεν θα προλάβει το ματς με τους Αρκάδες. Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο επιλογές. Η πρώτη, είναι να κρατήσει την τριάδα των Ρούμπεν Πέρεθ και Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα, προσθέτοντας αντί του Σλοβένου τον Ένις Τσόκαϊ. Ο Αλβανός μέσος γι' αυτό άλλωστε ντύθηκε στα πράσινα, με μοναδικό αστερίσκο για τώρα ότι ο παίκτης ακόμα προσαρμόζεται. Μην ξεχνάμε ότι έλειπε με την Εθνική του ομάδα και στη διάρκεια της διακοπής.

Το δεύτερο σενάριο στο μυαλό του Σέρβου τεχνικού είναι η αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1. Δηλαδή να κατεβάσει το Τριφύλλι δίδυμο στα χαφ Ρούμπεν-Κουρμπέλη, με τον Μπερνάρ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Σε αυτό το σχήμα σίγουρη θέση έχει ο Αϊτόρ, ενώ και ο Παλάσιος δείχνει καλά και έτοιμος να επανέλθει στην ενδεκάδα. Δεδομένα επίσης χρόνο θα πάρει και ο Βέρμπιτς, σαν αλλαγή όμως διότι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημα με το στομάχι του.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να δούμε τον Παναθηναϊκό να παρατάσσεται με σχηματισμό 4-2-3-1, τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Ρούμπεν με τον Κουρμπέλη, μπροστά τους ο Μπερνάρ, αριστερά ο Αϊτόρ, δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags