Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Εθνική Ελλάδας: Τρελάθηκε και ο Πογέτ στο Καραϊσκάκη - Άφωνος με άσο του ΠΑΟΚ - Εθνική και μετά... μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-18 13:59:00

Τρελάθηκε και ο Πογέτ στο Καραϊσκάκη - Άφωνος με άσο του ΠΑΟΚ - Εθνική και μετά... μεταγραφή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελάθηκε και ο Πογέτ στο Καραϊσκάκη - Άφωνος με άσο του ΠΑΟΚ - Εθνική και μετά... μεταγραφή!

Ποιος παίκτης ξεχώρισε στο χθεσινό μεγάλο διπλό του Δικεφάλου στο Γ. Καραϊσκάκης και όσα έλεγε ο Ομοσπονδιακός προπονητής μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το ντέρμπι των δύο ομάδων, στο Φάληρο, παρακολούθησε ο Γκουστάβο Πογέτ, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός αφενός είναι λάτρης των παιχνιδιών υψηλού επιπέδου, αφετέρου ήθελε να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες διεθνείς που παίζουν στις δύο ομάδες.

Γιατί ποιο καλύτερο ματς μπορεί να υπάρξει από ένα ντέρμπι υψηλών απαιτήσεων, για να αντληθούν συμπεράσματα για το υλικό που γνωρίζει ή ακόμα και τώρα μαθαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες του sportdog, με βάση όσα έλεγε σε συνεργάτες του ο Πογέτ μετά τη λήξη του ντέρμπι, αναφέρουν ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των Κουλιεράκη και Λύρατζη, ποδοσφαιριστές που έτσι κι αλλιώς βέβαια έχει στο μυαλό του για την Εθνική ομάδα.

Εκείνος όμως που του έκανε πολύ καλή εντύπωση στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ήταν ο Μάριος Τσαούσης! Ο 22χρονος αριστερος μπακ μπήκε περίπου από σύμπτωση στην 11άδα της ομάδας του, αλλά σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων και απέναντι σε παίκτες αναγνωρισμένης αξίας, τα πήγε πολύ καλά.

Ο νεαρός άσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Δικέφαλου (παλαιότερα από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή), και με κάποιους δανεισμούς τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει φέτος για να μείνει στην ομάδα. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές και, τώρα που ο Βιεϊρίνια έχει υποστεί θλάση β΄ βαθμού, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να είναι βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι φωνές από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι θα πρέπει να πάρει για ένα διαστημα τη φανέλα του βασικού στο σπίτι, καθώς φαίνεται ότι μπορεί να το κάνει, και ο Λουτσέσκου θα έχει μια ακόμα ευκαιρία για να ρίξει ακόμα περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας του αλλά και για να βγάλει έναν ακόμα παίκτη από τις ακαδημίες...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βράζουν" στο Λιμάνι με Ρέαμπτσιουκ - Τι ανέβασε στο Instagram μετά τον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags