Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο πρώτος που τέλειωσε ο Μίτσελ για Γενάρη, σπάει συμβόλαιο - Γιατί κάνει πίσω με Φορτούνη, πότε παίζει
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-19 20:04:00

Ο πρώτος που τέλειωσε ο Μίτσελ, σπάει συμβόλαιο - Γιατί κάνει πίσω με Φορτούνη, πότε παίζει

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο πρώτος που τέλειωσε ο Μίτσελ, σπάει συμβόλαιο - Γιατί κάνει πίσω με Φορτούνη, πότε παίζει

Ο Ισπανός επαναφέρει τον Έλληνα και "διώχνει" παίκτη-όνομα από του Ρέντη. Οι αλλαγές στο Λιμάνι ξεκίνησαν μετά το... στραπάτσο με τον ΠΑΟΚ και ο κόουτς αναμένεται άμεσα να ανακοινώσει τις αποφάσεις του και στους παίκτες. Γιατί άλλαξε άποψη με τον "Φόρτου" και ποιος αποχωρεί!

Ολυμπιακός: Η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλο πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό και θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ομάδα. Ίσως κάποιος δεν τις μάθουμε τώρα, καθώς στου Ρέντη έχει αποφασιστεί να μην διαρρεύσουν από όσα συζητήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στις σουίτες του γηπέδου, ωστόσο σίγουρα πολλά θα φανούν ενόψει Ιανουαρίου. Μετά το αρχικό σοκ πάντως, οι Πειραιώτες αναμένεται να κοιτάξουν την επόμενη μέρα με ψυχραιμία.

Και επειδή μετά την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τους Θεσσαλονικείς υπήρξαν αποδοκιμασίες για τον Μίτσελ, φαίνεται πως για την ώρα η διοίκηση στηρίζει απόλυτα τον Ισπανό, ο οποίος έχει ένα δύσκολο έργο μπροστά του. Να κάνει ομάδα ξανά τον Ολυμπιακό  και κυρίως να μικρύνει το ρόστερ. Ήδη έχει πάρει κάποιες αποφάσεις , ωστόσο πλέον μετά τον ΠΑΟΚ τα δεδομένα αλλάζουν. Ο προπονητής από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σε διοίκηση και δημοσιογράφους, πως για να δουλέψει, πρέπει να φύγουν παίκτες, κάτι που πρακτικά λόγω της χρονικής περιόδου που αφίχθη, ήταν αδύνατον να συμβεί. Ωστόσο, ο ίδιος έχει πάρει τις αποφάσεις του και βάσει αυτών κάνει τις επιλογές του για τις αποστολές και τις ενδεκάδες. Δεν αποκλείεται όμως κάποιες από αυτές να ανατροπή.

Και αλλάζουν γιατί κάποιες αποφάσεις του Ισπανού δεν βγήκαν και πλέον δεν είναι και τόσο άνετος. Όχι λόγω κάποιου… μηνύματος από την διοίκηση, αλλά λόγω της τρομερής πίεσης που υπάρχει τόσο πάνω από τον ίδιο όσο και από την ομάδα γενικότερα λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος ήταν εκτός πλάνων του κόουτς, όμως η… αστοχία με τον Αγκιμπού Καμαρά, αναμένεται να τον φέρει ξανά στο προσκήνιο. Σίγουρα μέχρι τη διακοπή θα πάρει κάποια συμμετοχή, πιθανότατα ως αλλαγή για 20-30 λεπτά κι από εκεί θα φανεί αν και πότε θα ξαναπαίξει. Αυτό είναι το κλίμα που υπάρχει και όσοι γνωρίζουν καταστάσεις εντός της ομάδας, εκτιμούν πως μοιάζει απίθανο να φτάσουμε στον Γενάρη και ο «Φόρτου» να μην έχει παίξει λεπτό, σε μία ομάδα που δείχνει να έχει σημαντικά θέματα στο χορτάρι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι και στους εκλεκτούς για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό!

Από εκεί και πέρα, δύσκολα παραμένουν τα πράγματα για τους Τζος Μπόουλερ και Κονράντ Ντε Λα Φουέντε, όπως σας έχουμε ξαναγράψει σε σχετικά ρεπορτάζ. Ειδικά για τον δεύτερο που χρεώθηκε την εμφάνισή του με τον Βόλο και τις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός, το μέλλον του είναι εξαιρετικά αμφίβολο και από το ρεπορτάζ προκύπτει πως δεν αποκλείεται ο δανεισμός του να διακοπεί τον Γενάρη. Ο Μίτσελ πάντως δεν είναι αρνητικός να φύγει, αφού δεν τον βλέπει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πύργος της Βαβέλ ο Ολυμπιακός - "Τροχονόμος" Τζολάκης, άμπαλος Ουί Τζο - Μεγάλο ξεσκαρτάρισμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags