Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν οι αλλαγές στο Λιμάνι - 5 εκατομμύρια για τον… εξαφανισμένο - Υπογράφει άμεσα ο παικταράς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 19:40:00

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στο Λιμάνι - 5 εκατ. για τον… εξαφανισμένο - Υπογράφει άμεσα ο παικταράς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ξεκίνησαν οι αλλαγές στο Λιμάνι - 5 εκατ. για τον… εξαφανισμένο - Υπογράφει άμεσα ο παικταράς!

Μίτσελ και διοίκηση προχωρούν στον σχεδιασμό του νέου ρόστερ, μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο παίκτης που δεν υπολογίζεται και ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή και ποιος βάζει άμεσα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ολυμπιακός: Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό από την αρχή τής αγωνιστικής περιόδου, καθώς οι Πειραιώτες έχουν αλλάξει τρεις προπονητές, έφεραν και έδιωξαν αμέτρητους ποδοσφαιριστές, ενώ και αγωνιστικά η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και ταυτότητα. Και πώς να το κάνει με όλες αυτές τις αλλαγές;

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι μεγάλη ομάδα και, προφανώς, υπάρχει παλμό σε όλα τα πεδία - Αυτή η περίφημη αντίδραση που διαβάζουμε για άλλες ομάδες, σε κλαμπ όπως οι Πειραιώτες είναι κανονικότητα.

Για αυτό και παρά τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, ειδικά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, το κλαμπ δεν πρόκειται να σταματήσει τον σχεδιασμό του, τον προγραμματισμό που έχει κάνει. Γιατί δεν είναι μόνο η αποχώρηση του Ντε Λα Φουέντε, που είναι δεδομένη και την έχετε διαβάσει αποκλειστικά από το sportdog εδώ και μέρες.

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες τού sportdog από τη Γαλλία ανέφεραν πως όταν είχε κλειστεί η συμφωνία για τον Ντε Λα Φουέντε, στη Μαρσέιγ πανηγύριζαν που βρέθηκε ομάδα για να τον πάρει έστω και με τη μορφή δανεισμού! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο sportdog, τώρα, ότι η Μαρσέιγ θα κάνει κίνηση για τον πουλήσει και όχι για να τον δανείσει ξανά. Αλλά με την τιμή του στα 5+ εκατ. ευρώ, πόσο εύκολο είναι να πωληθεί μετά από τόσο κακή παρουσία στο Λιμάνι;

Για να φτάσουμε όμως στο προκείμενο: Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με την πλευρά του Γιαν Εμβιλά, για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους! O Γάλλος άσος αποδείχθηκε λίρα 100 για τους Ερυθρόλευκους, καθώς η έλευση του από τη Σεντ Ετιέν είχε καλύψει και με το παραπάνω το κενό που είχε αφήσει στην ομάδα η πώληση του Γκιγιέρμε. Φέτος, μάλιστα, ο 32χρονος άσος έχει μετατοπιστεί κατά συνθήκη και στην άμυνα (αναμένεται να το κάνει ξανά, σε δίδυμο με τον Σωκράτη), γεγονός που δείχνει πόσο σημαντικός είναι.

Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, που θα βαδίζει στα 33 του χρόνια, παρόλα αυτά δείχνει ότι είναι σε άριστη κατάσταση - Κι αυτός είναι ο λόγος που η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Μίτσελ έχει εισηγηθεί θετικά στο ενδεχόμενο της ανανέωσης στο συμβόλαιό του, καθώς έχει έναν προπονητή μέσα στο γήπεδο, και λογικά δεν θα υπάρχει θέμα για να φτάσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μακάρι να φύγουν και οι τέσσερις από Ολυμπιακό - Έτσι θα σώσει τη χρονιά - Δεν κινδυνεύει ο Μίτσελ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags