Facebook Pixel Europa League: Μεγάλη νίκη - πρόκριση της Αϊντχόφεν με Άρσεναλ - Σημαντικό τρίποντο για Λάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-27 22:03:00

Μεγάλη νίκη - πρόκριση της Αϊντχόφεν με Άρσεναλ - Σημαντικό τρίποντο για Λάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη νίκη - πρόκριση της Αϊντχόφεν με Άρσεναλ - Σημαντικό τρίποντο για Λάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση στo Europa League μετά τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των ομίλων. Από τον 1ο η Αϊντχόφεν επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ στην Ολλανδία και την ακολούθησε στην επόμενη φάση.

Europa League: Ξεκαθαρίζει η κατάσταση στo Europa League μετά τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των ομίλων. Από τον 1ο η Αϊντχόφεν επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ στην Ολλανδία και την ακολούθησε στην επόμενη φάση.

Ωστόσο οι «κανονιέρηδες» διατηρούν το προβάδισμα για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16», αρκεί να νικήσουν την επόμενη εβδομάδα τη Ζυρίχη, η επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Μπόντο Γκλιμτ.

Στον 2ο όμιλο έγιναν οι αγώνες ΑΕΚ-Λάρνακας-Ντιναμό Κιέβου και Φενέρμπαχτσε-Ρεν με πανομοιότυπη εξέλιξη και ίδιο σκορ, το καθόλου σύνηθες 3-3. Και στους δύο αγώνες στο 82ο λεπτό το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Ρεν στην Κωνσταντινούπολη και υπέρ της ΑΕΚ στη Λάρνακα. Βαθμολογικά δεν άλλαξε έβαια κάτι, αφού η Φενέρμπαχτσε και η Ρεν πέρασαν, όμως εκκρεμεί η πρώτη θέση, ενώ οι Κύπριοι συνεχίζουν στα play off του Conference League ως τρίτοι.

Η Μπέτις προκρίθηκε ως πρώτη από τον 3ο όμιλο μετά το 1-0 επί της Λουντόγκορετς στο Ράζγκραντ και παράλληλα έκανε ένα πολύτιμο δώρο στη Ρόμα, που παίζει αργότερα με την Ελσίνκι.

Τέλος, η Σεντ Ζιλουάζ (2-0 εκτός τη Μάλμε) είναι από σήμερα στους «16» του θεσμού, ενώ η νίκη της Ουνιόν Βερολίνου επί της Μπράγκα (1-0) περιέπλεξε τα πράγματα ως προς τη δεύτερη θέση. Τα πάντα θα κριθούν την επόμενη Πέμπτη, στην τελευταία αγωνιστική. 

 
 
<
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags