Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θα φτιάξει τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται - Χρειαζόταν τον Πασχαλάκη - Γελοιότητα του διαιτητή"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-28 15:00:00

"Θα φτιάξει τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται - Χρειαζόταν τον Πασχαλάκη - Γελοιότητα του διαιτητή"!

του Γιώργου Κτενά
"Θα φτιάξει τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται - Χρειαζόταν τον Πασχαλάκη - Γελοιότητα του διαιτητή"!

Η αντίδραση της διοίκησης, ποιοι φταίνε για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Ο Νίκος Σαργκάνης μιλάει στο Sportdog.gr για την εικόνα των Πειραιωτών κόντρα στην Φράιμπουργκ, τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του Έλληνα τερματοφύλακα και τη δύσκολη συνέχεια.

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι των Πειραιωτών στη Γερμανία σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Σαργκάνης, αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση του Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Τι είπε για την αναμέτρηση αλλά και την παρουσία του διαιτητή; Πώς σχολίασε την πιθανότητα να γίνει βασικός μέσα στα επόμενα χρόνια ο Πασχαλάκης και πώς αιτιολόγησε την αρρώστια που βγάζει η ομάδα; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Αυτός στέρησε την πρόκριση από τον Ολυμπιακό - Λογικό να δεχτεί γκολ - Γελοιότητα του διαιτητή"

"Ο Ολυμπιακός έχασε την πρόκριση, αλλά δεν ήταν ο αντίπαλος που του τη στέρησε αλλά ο εαυτός του. Όταν δεν μπόρεσε στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει δύο και τρεις φορές, με την Φράιμπουργκ μάλιστα να μην έχει δημιουργήσει ευκαιρία, είναι λογικό με την πίεση που άσκησαν οι Γερμανοί στο δεύτερο ημίχρονο να μπει ένα γκολ", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος.

Οι Πειραιώτες έχουν παράπονα και από τον διαιτητή.

"Γελοιότητα του διαιτητή, όταν δίνεις τόσες κίτρινες και την κόκκινη που έδωσε, τι να πω για τον διαιτητή;".

"Για αυτό οπισθοχώρησε ο Ολυμπιακός - Αν δεν ήταν ο Πασχαλάκης θα... - Μη βιαζόμαστε μαζί του"

Ο Ολυμπιακός στάθηκε σε ψηλό επίπεδο μέχρι το 60ο λεπτό, αλλά μετά φάνηκε η ομάδα να οπισθοχωρεί.

"Οπισθοχώρησε για να κρατήσει το 1-0. Γιατί με έναν πολύ καλό Πασχαλάκη, θα έπρεπε να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη με αυτές τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν τα πάντα. Άτυχος ο Ολυμπιακός και τυχερή η Ναντ, που πέτυχε γκολ το ίδιο διάστημα που δέχτηκε ο Ολυμπιακός γκολ".

Ποια είναι η εικόνα που σχηματίσατε για τον Πασχαλάκη;

"Αν δεν ήταν ο Πασχαλάκης στο δεύτερο ημίχρονο, αν και είναι υποθετικό αυτό που λέμε, δεν ξέρω αν θα είχε μείνει ο Ολυμπιακός μέσα στο παιχνίδι. Είχε πολύ καλή παρουσία και κράτησε τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι μέχρι τις καθυστερήσεις. Χρειαζόταν τέτοιο τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός, γιατί από την αρχή της σεζόν η ομάδα έδειχνε αστάθεια σε αυτή τη θέση. Αλλά πήρε τερματοφύλακα που παίζει στην Εθνική, άρα είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα".

Υπάρχει, ήδη, κουβέντα που έχει ανοίξει ώστε να είναι αυτός ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μέσα στα επόμενα χρόνια.

"Μη βιαζόμαστε. δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα, ξέραμε από πριν και λέγαμε ότι είναι πολύ καλός και δικαίως είναι και στην Εθνική. Αλλά εμείς που τον αποθεώνουμε σήμερα μπορεί αύριο να τον καταδικάζουμε. Αυτά τα πράγματα είναι εύκολα στην Ελλάδα, άρα πώς μπορούμε να μιλάμε για τη θέση του βασικού μέσα στα επόμενα χρόνια;".

"Βγάζει αρρώστια ο Ολυμπιακός - Έχει διάθεση η διοίκηση να ξαναφτιάξει την ομάδα - Άλλαξαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά"

Είναι αποτυχία ο αποκλεισμός;

"Σίγουρα το να αλλάζεις τρεις προπονητές στην αρχή της περιόδου, κάτι δείχνει και κάτι συμβαίνει. Δεν φταίνε οι προπονητές ή δεν φταίνε μόνο αυτοί. Είναι οι απώλειες από τραυματισμούς, είναι οι νέοι παίκτες που ήρθαν μαζικά, είναι πολλά πράγματα και σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός βγάζει μια αρρώστια. Έχει τη διάθεση η διοίκηση να κάνει τον Ολυμπιακό όπως ονειρεύεται αλλά χρειάζεται και υπομονή τώρα".

Πώς θέλετε να κλείσουμε;

"Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη αλλιώς δεν πηγαίνεις πουθενά. Στις καθυστερήσεις να βάζει γκολ η Ναντ και να δέχεσαι εσύ, αυτή η συγκυρία έχει τύχη. Γιατί αν υπήρχαν δύο ισοπαλίες, θα μπορούσε να το παίξει στο τελευταίο ματς. Αλλά άλλαξαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά. Όχι ότι δεν άξιζε η Φράιμπουργκ να βάλει γκολ, ήταν πειθαρχημένη ομάδα παρά την πρόκριση που είχε εξασφαλίσει ήδη".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ - Ακατανόητο για Πασχαλάκη και Μπα - Θύμισε ομάδα του Μαρτίνς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags