Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Παροξυσμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού - 100.000 αιτήματα για ένα εισιτήριο με Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-31 20:42:00

Παροξυσμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού - 100.000 αιτήματα για ένα εισιτήριο με Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Παροξυσμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού - 100.000 αιτήματα για ένα εισιτήριο με Ολυμπιακό!

 Άνευ προηγουμένου ζήτηση για ένα εισιτήριο στο "αιώνιο" ντέρμπι, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να θέλει σαν... τρελός να βρεθεί στη Λεωφόρο για το σπουδαίο παιχνίδι.

Ό,τι και να πει κανείς για όσα έγιναν προ ημερών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είναι αδύνατο να περιγράψουν την πραγματικότητα που έζησαν, όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου στον Βόλο. Η ημερομηνία αυτή πέρασε πια στην ιστορία με το 10/10 που πέτυχαν οι Πράσινοι. Ρεκόρ μοναδικό, που όπως είπε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, αποτελεί σφραγίδα για την ομάδα του.

Το πάρτι που στήθηκε σε γήπεδο και εξέδρα, ήταν άνευ προηγουμένου. Ένας κόσμος να δίνει ρεσιτάλ με την ατελείωτη στήριξή του και μια ομάδα στο χορτάρι να παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και ρίχνει πεντάρα στον αντίπαλό της.

Πλέον, με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ν' ακολουθεί στη Λεωφόρο, η ζήτηση για ένα εισιτήριο στο "αιώνιο" ντέρμπι είναι κυριολεκτικά άνευ προηγουμένου! Με βάση τις ενδείξεις αυτή τη στιγμή, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα γέμιζε γήπεδο ακόμα 100.000 θέσεων αν υπήρχε διαθέσιμο! Τόσο μεγάλη είναι η "τρέλα" του κόσμου του Τριφυλλιού.

Τα εισιτήρια του "αιώνιου" ντέρμπι θα κυκλοφορήσουν το πιθανότερο Τετάρτη (2/11). Ωστόσο, δεν θα είναι πάνω από 5.000-6.000 λόγω των διαρκείας. Άρα, χρειάζεται υπομονή για να εξασφαλιστεί το μαγικό "χαρτάκι" ενόψει της "μητέρας των μαχών" του ελληνικού ποδοσφαίρου που έρχεται στη "Απ. Νικολαΐδης"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags