Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουβέντους: "Σφήνα" Γιουβέντους σε Παρί για το wonderkid του Ολυμπιακού - "Πακέτο" στην Ελλάδα Σάσα και Μολέδο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 18:01:00

"Σφήνα" Γιουβέντους σε Παρί για το wonderkid του Ολυμπιακού - "Πακέτο" στην Ελλάδα Σάσα και Μολέδο!

Οι Μιχείες
"Σφήνα" Γιουβέντους σε Παρί για το wonderkid του Ολυμπιακού - "Πακέτο" στην Ελλάδα Σάσα και Μολέδο!

Το ταξίδι στην Ελλάδα, η επίσκεψη στο γήπεδο και ο γνωστός μάνατζερ. Το sportdog.gr αποκάλυπτει το ενδιαφέρον της "Μεγάλης Κυρίας" για νεαρό ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών και το... παρελθόν του με τους Παριζιάβνους, αλλά και την Ίντερ. Τι συμβαίνει με τον πρώην άσο του Άρη, η εξαιρετική του πορεία στη Βραζιλία και τα "υπερβολικά" σενάρια για επιστροφή του σε ομάδα της Super League.

Η Γιουβέντους που πήρε την σκυτάλη από την Παρί Σεν Ζερμέν για το "ερυθρόλευκο" wonderkid με το "δέκα" και θυμίζει το παρελθόν της Μεγάλης Κυρίας" με τον Τάσο Δώνη. H προηγουμένη αποστολή από την Στουτγκάρδη του...Μαυροπάνου για χάρη του 16χρονου Δαρβίρα και ο ιταλικός "συναγωνισμός" με την Ιντερ...

Ο Σάσα που τα...έσπασε στην Βραζιλία με την Φορταλέζα, οι 12 MVP παρουσίες του του εκεί, το κενό του στον Άρη που δεν καλύφθηκε, οι φήμες για ΟΦΗ (μαζί με τον Μολέδο!) το κασέ του που έχει ξανά πολύ ανοδικές τάσεις και η Μπιγκφοράτη ομάδα που μπορεί να προκύψει προσεχώς

Ο "Ευαγγελιστής" έχει τα θέματα

ΔΑΡΒΙΡΑΣ/1: μιλάμε για πραγματικό wonderkid made in Greece. Στις αρχές Ιουνίου η στήλη αποκάλυψε πως η Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, ενημερώνοντας επίσημα τον Ολυμπιακό. Το παιδί δεν είχε κλείσει καν τα 16 του χρόνια και οι Παριζιάνοι δεν ήθελαν μπλεξίματα με την ΦΙΦΑ. Βέβαια οι "ερυθρόλευκοι" έχουν φροντίσει απο τον Απρίλιο να τον δέσουν με επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Χρήστος Εφραίμ Δαρβίρας, αν και μικρότερος, παίζει πλέον στην Κ17 του Ολυμπιακού. Και συνεχίζει να κάνει γκελ σε  μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ που τον κάνουν σκάουτινγκ σταθερά. Έτσι ,λοιπόν, σκάουτ της Γιουβέντους βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Κορυδαλλού, για να τον "σκαν άρουν" κόντρα στην Κ17 του ΟΦΗ. Ο Δαρβίρας πέτυχε χατ τρικ, παρεμπιπτόντως.

ΔΑΡΒΙΡΑΣ/2: την προηγούμενη αγωνιστική είχε προηγηθεί η επίσκεψη σκάουτ της Στουτγκάρδης(του... Μαυροπάνου) σε αγώνα του Δαρβίρα ενώ το "δεκαράκι" του Ολυμπιακού έχει από ...κοντά και η Ίντερ!! Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους πάντως δεν προέκυψε τώρα. Ήταν "σταμπαρισμένος" από παλιά, από (ακόμη πιο) πιτσιρικάς, μέσω της συνεργαζόμενης στην Ελλάδα ακαδημίας της Γιουβέντους, στα εκπαιδευτήρια "Κωστέα/Γείτονα". Η Γιουβεντους πάντως το έχει... ξανακάνει παλαιότερα με άλλο ελληνικό wonderkid, τον οποίο απέκτησε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία με τον Δαρβίρα. Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη...

ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ: απο τους πιο ενεργούς Έλληνες ατζέντηδες, συνεργαζόμενος με το ξένο Γραφείο "World in Motion", που έχει δυνατές άκρες στην Ιταλία. Ο Θεόφιλος Καρασσαβίδης ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στις υποδομές/μικρές ηλικίες. Ήδη ένας  πελάτης του, ο νεαρός γκολκίπερ Μπότσης, είναι εδώ και 2 χρόνια στην Ιντερ. Ο Θεόφιλος ήταν αυτός , λοιπόν, που συνόδευε τον σκάουτ της Γιουβέντους στο γήπεδο της Προοδευτικής, με ...αποστολή του τον Χρήστο Εφραίμ Δαρβίρα. Όπως μεταφέρθηκε στην στήλη συμβόλαιο με τον νεαρό 'ερυθρόλευκο" άσο δεν έχει αλλά ο πατέρας Δαρβίρας έχει καλή σχέση και σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα ατζέντη.

ΣΑΣΑ/1: το καλοκαίρι για οικονομικούς λόγους ζήτησε από τον Καρυπίδη και έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άρη. Βέβαια δεν έχει ακόμη... αντικατασταθεί,  το κενό του φαίνεται, παρότι αποκτήθηκαν τρεις παίκτες στην θέση του. Ο Βραζιλιάνος χαφ έφτασε κοντά στην μεταγραφή του στην Κύπρο αλλά τελικά πήρε την οικογενειακή απόφαση και τον περασμένο Ιούλιο επέστρεψαν στην πατρίδα τους για λογαριασμό της Φορταλέζα. Ένα... πείραμα που βγήκε και στον Σάσα και στην ομάδα, η οποία μαζί του απο την ουρά της βαθμολογίας και την ζώνη του υποβιβασμού έκανε ένα εντυπωσιακό σερί και πλέον είναι πάνω απο την μέση της βαθμολογίας (9η)! Με τον Σάσα να είναι βασικός σε 16 ματς (από τα συνολικά 17 που έγιναν) και να συμπληρώνει διψήφιο αριθμό...MVP. Κάτι που του επέτρεψε να μπει στη  ενδεκάδα της αγωνιστικής στο "Μπραζιλιεϊράο" αρκετές φορές!

ΣΑΣΑ/ΜΟΛΕΔΟ: ο πρώτος με αυτές τις εμφανίσεις του στην Βραζιλία καταξιώθηκε αφού έλειπε για μια 10ετία. Με την Φορταλέζα έχει συμβόλαιο ως το 2024, το εθνικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται και ήδη ψιθυρίζονται διάφορα για το μέλλον του Σάσα και το γκελ που κάνει σε μεγαλύτερα κλαμπ εκεί. Στην Ελλάδα ήδη ακούστηκε το όνομά του ως υποψήφιος για να ενισχύσει τον ΟΦΗ (απο Δεκέμβριο)! Για την ακρίβεια πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σάσα όπως και για τον Μολέδο! Με τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού να συνεχίζει να αγωνίζεται στην βραζιλιάνικη Ιντερνασιοναλ. Πολύ δύσκολες περιπτώσεις και οι δυο, βασικά λόγω κασέ. Ειδικότερα για τον Σάσα μάλλον το γεγονός πως οι Διαμαντόπουλος - Κορνατσίνι πήγαν τον κόουτς Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ δημιούργησαν μεταγραφικούς συνειρμούς. Βλεπετε τον Σάσα έφερε στην Ελλάδα, ως τεχνικός διευθυντής του Άρη, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος! Είχε μείνει ελεύθερος απο την Λουντογκόρετς ενώ ο ατζέντης που είχε βάλει την ...σφραγίδα του για να πάει στην βουλγαρική ομάδα και μετά στον Άρη, ήταν ο Λέο Κορνατσίνι!! Πόσο είναι πλέον το κασέ του Σασα. Από 400 μέχρι 500 χιλιάρικα καθαρά τον χρόνο. Πάντως δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν ξαφνικά προκύψει ελληνικό ενδιαφέρον για αυτόν από Μπιγκφοράτη ομάδα. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση στο Λιμάνι για Σισέ - Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη ο Μίτσελ - Ο πρώτος στόπερ για Γενάρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags