Facebook Pixel Τάσος Δώνης: "Αυτογκόλ" Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με Δώνη - Ανώτερος του Αμπουμπακάρ - Τον... έφτιαξε ο Μιλόγεβιτς!
| 2022-11-05 20:00:00

"Αυτογκόλ" Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με Δώνη - Ανώτερος του Αμπουμπακάρ - Τον... έφτιαξε ο Μιλόγεβιτς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Αυτογκόλ" Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με Δώνη - Ανώτερος του Αμπουμπακάρ - Τον... έφτιαξε ο Μιλόγεβιτς!

Πώς τον έχασαν το καλοκαίρι και το μεγάλο restart στην Κύπρο! Ο Έλληνας άσος επέστρεψε στα γκολ και στις καλές εμφανίσεις με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ στον πάγκο και οι δύο ελληνικοί σύλλογοι μάλλον... χτυπούν το κεφάλι τους που δεν τον προτίμησαν πριν μερικούς μήνες.

Τάσος Δώνης: Η περίπτωση του Τάσο Δώνη απασχόλησε το περασμένο καλοκαίρι τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό αλλά, τελικά, δεν προχώρησε η μεταγραφή του σε καμία από τις δύο ομάδες και έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ.

Στο πρόσφατο κυπριακό ντέρμπι, ανάμεσα στην νυν ομάδα τού Δώνη και την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Έλληνας άσος πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ - Ήταν το πρώτο γκολ του Δώνη μετά από 5 συμμετοχές στη Μεγαλόνησο και το πρώτο μετά από 3 χρόνια και 2 μήνες (τελευταία φορά είχε σκοράρει στις 11/5 του 2019, στο παιχνίδι της Στουτγκάρδης εναντίον της Βόλφσμπουργκ).

Ο Έλληνας άσος είχε πάει στις 31 Αυγούστου στον ΑΠΟΕΛ και, προφανώς, δεν είχε κάνει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που, όπως αναφέρει και ο ίδιος στο περιβάλλον του, δεν τον βοηθάει αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν. Παρόλα αυτά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αξιόμαχος και κάνει ένα ολοκληρωτικό restart στην καριέρα του. Γιατί δεν είναι και λίγο να σκοράρει ένας κυνηγός μετά από 54 ματς - Το κυριότερο όμως δείχνει ότι έχει παλμό και, φυσικά, μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, την Παρασκευή βρήκε και πάλι δίχτυα απέναντι στην Ένωσης Παραλιμνίου και πλέον έχει δύο τέρματα σε οκτώ συμμετοχές.

Για να επιστρέψουμε στα του ελληνικού πρωταθλήματος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Δώνη για να παίξει στη μια ή την άλλη ομάδα, με αποτέλεσμα τώρα να βλέπουν την πορεία του στην Κύπρο και να τραβούν τα μαλλιά τους.

Γιατί ο Δώνης θα ενίσχυε και το ελληνικό στοιχείο και, σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι θα μπορούσε να δώσει περισσότερα από ο,τι ο πανάκριβος Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό ή ο άκαπνος Ζίβκοβιτς στον Δικέφαλο.

Να πούμε και κάτι τελευταίο; Με τη μορφή δανεισμού πήγε στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης, καθώς η Ρεμς ήθελε απλά να τον δώσει σε κάποια ομάδα που θα παίζει! Με άλλα λόγια το ρίσκο ήταν εντελώς ελάχιστο, για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, που έψαχνε μανιωδώς για μια ομάδα που θα τον βοηθούσε να αναγεννηθεί. Κι αντί αυτή η ομάδα να είναι ο Δικέφαλος, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ή οι Πειραιώτες, στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, είναι τελικά ο ΑΠΟΕΛ...

Το spοrtdog  επικοινώνησε με τον Γιώργο Κύζα, δημοσιογράφος στο κυπριακό alphanews, προκειμένου να μας πει δύο λόγια για την παρουσία του μέχρι στιγμής στην Κύπρο.

"Πάει να αποδειχθεί λίρα 100 ο Δώνης στον ΑΠΟΕΛ. Ανακοινώθηκε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και έχει αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, αποτελώντας βασικό γρανάζι. Στα δύο πρώτα παιχνίδια του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας στο πρωτάθλημα μετρά ισάριθμες συμμετοχές στην ενδεκάδα, με τον Σέρβο να δείχνει πως του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και δείχνει πως στους «γαλαζοκίτρινους» μπορεί να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό", ανέφερε ο καλός συνάδελφος από τη Μεγαλόνησο... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ - Κλέβει "υδραυλικό" από Ολυμπιακό-ΠΑΟ - "Τελειώνει" κόσμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags