Facebook Pixel Ζοσέ Μουρίνιο - Ολυμπιακός: Ο Μουρίνιο "υπογράφει" για τη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Deal 12.5 εκατ. στο Φάληρο!
| 2022-11-06 14:15:00

Ο Μουρίνιο "υπογράφει" για τη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Deal 12.5 εκατ. στο Φάληρο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Μουρίνιο "υπογράφει" για τη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Deal 12.5 εκατ. στο Φάληρο!

Ο Πορτογάλος κόουτς το παίρνει πάνω του και κλείνει την συμφωνία! Γιατί ο προπονητής της Ρόμα μπορεί να βοηθήσει τους Πειραιώτες να βάλουν στα ταμεία τους ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.
 

Εξαιρετικές είναι εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Μαντί Καμαρά, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο του δείχνει εμπιστοσύνη, έχει καταφέρει να του δώσει το κίνητρο που του έλειπε και δείχνει να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο 25χρονος άσος είχε βρεθεί στη Ρώμη μετά από τη συμφωνία που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός για τον δανεισμό του, καθώς είχε λάβει 1,5 εκατ. ευρώ ως ενοίκιο, ενώ είχε μπει και οψιόν αγοράς στα 11 εκατ. ευρώ!

Συνολικό όφελος, δηλαδή, αν προχωρήσει η Ρόμα στην απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι, θα είναι στα 12,5 εκατ. ευρώ - Μια χαρά ποσό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την αγωνιστική πτώση που είχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον expert τού ιταλικού ποδοσφαίρου, δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, προκειμένου να μας αναλύσει λίγο το πρώτο διάστημα του Καμαρά στην Ιταλία.

"Για αυτό πήρε ευκαιρίες ο Καμαρά - Παίρνει πρωτοβουλίες - 4 παίκτες για 2 θέσεις"

"Παίρνει χρόνο συμμετοχής γιατί είναι και τα διπλά παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, είχε και έναν τραυματισμό να αντιμετωπίσει ο Μουρίνιο στα χαφ, ουσιαστικά έχουν μείνει 4 παίκτες 2 θέσεις, με αποτέλεσμα να παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Είναι ο καλός Καμαρά, που θυμόμαστε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό;

"Θέλει ακόμα για να γίνει εκείνος ο Καμαρά που κυριαρχούσε, αλλά παίρνει πρωτοβουλίες και εναντίον της Βερόνα ήταν πολύ καλός. Και επιθετικά ήταν καλός".

"Ακολουθεί πιστά τις εντολές Μουρίνιο - Θα δώσει 11 εκατ. για Καμαρά αν..."

Μπορεί να γίνει απαραίτητος στον Μουρίνιο;

"Στην τελευταία κριτική που του έγινε από κορυφαία ιταλική εφημερίδα, αναφέρουν ότι ήταν παντού, με βαθμό 7, είχε καθαρό μυαλό και δεν έκανε λάθος. Κάνει καλες δηλώσεις για εκείνον και ο Μουρίνιο. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, έχει χάσει 4 κιλά και ακολουθεί πιστά τις εντολές του Μουρίνιο".

Μπορεί να δώσει 11 εκατ. ευρώ η Ρόμα για να τον κρατήσει;

"Αν μείνουν περαιτέρω ικανοποιημένοι, προφανώς και τα δίνει. Εξαρτάται τι θα πει και ο Μουρίνιο, που πίνουν νερό στο όνομά του. Γιατί ήρθε και ξύπνησε ένα κοιμώμενο γίγαντα, ο κόσμος έχει αποτραβηχτεί από την ομάδα κ.λπ. Αλλά από τα μέσα τής περσινής χρονιάς η Ρόμα προχωράει σε διαδοχικά sold out ακόμα και με ματς που φαινομενικά είναι αδιάφορα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ - Βάζει ήδη πολλά χρήματα στην ομάδα ο αγοραστής - Έλληνας εξωτερικού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags