Facebook Pixel Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα: Καθάρισε ο Οζέγκοβιτς για τον Βόλο - Κέρδισε δύσκολα τον ΠΑΣ και βλέπει... Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-10 20:56:00

Καθάρισε ο Οζέγκοβιτς για τον Βόλο - Κέρδισε δύσκολα τον ΠΑΣ και βλέπει... Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καθάρισε ο Οζέγκοβιτς για τον Βόλο - Κέρδισε δύσκολα τον ΠΑΣ και βλέπει... Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπόθεση... 9 λεπτών αποδείχθηκε το τρίποντο για τον Βόλο με το τελικό 2-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Οζέγκοβιτς να καθαρίζει την υπόθεση νίκη για τους Θεσσαλούς.  Ο Μπάλαν μείωσε στο 82' για τους Γιαννιώτες, στην τέταρτη θέση ο Βόλος με 24 βαθμούς (όσους και ο Ολυμπιακός), παραμένουν σε τροχιά πλέι-οφ και Ευρώπης οι Θεσσαλοί.

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος στην επανάληψη ανέβασε στροφές, βρήκε δύο γκολ με τον Οζέγκοβιτς μέσα σε 9 λεπτά καθαρίζοντας εκεί ουσιαστικά το παιχνίδι, παίρνοντας το τρίποντο μετά από δύο αγωνιστικές στις οποίες είχε μείνει μακριά από τις νίκες (σ.σ. κόντρα σε Παναθηναϊκό και Λαμία). Ο Μπάλαν μείωσε στο 82' για τον ΠΑΣ, με τους Γιαννιώτες να έχουν και δοκάρι με κεφαλιά του Παμλίδη στο 90+1'. Στην τέταρτη θέση ο Βόλος με 24 βαθμούς (όσους και ο Ολυμπιακός), παραμένουν σε τροχιά πλέι-οφ και Ευρώπης οι Θεσσαλοί.

Το ματς

Χωρίς το κάτι ιδιαίτερο κύλησαν τα πρώτα 45 λεπτά στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, με τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Για την ακρίβεια η μοναδική φάση άξια αναφοράς ήρθε στο 21', όταν ο Παμλίδης έκανε το ανάποδο "ψαλιδάκι" σε καλή θέση μέσα από την περιοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει εστία και να απειλήσει τον Kλέιμαν.

Το παιχνίδι δεν ήταν κακό, είχε ρυθμό, αλλά όχι φάσεις. Ειδικά ο Βόλος έμοιαζε πολύ μπλοκαρισμένος στην επίθεσή του. Και λέμε ειδικά ο Βόλος, διότι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου μετά ελαχίστων εξαιρέσεων, μας έχει συνηθίσει να παίζει επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Μοναδική κάπως καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν η επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ντέλετιτς στις καθυστερήσεις, την οποία απομάκρυνε αποτελεσματικά ο Αθανασίου. Φυσικά, με τα παραπάνω δεδομένα το 0-0 του ημιχρόνου ήταν το απολύτως δίκαιο αποτέλεσμα.

Με την επανεκκίνηση στο δεύτερο μέρος ο Μπράτσος προχώρησε άμεσα σε αλλαγή, ρίχνοντας στο χορτάρι τον Νοκέρ αντί του Μεσκίδα. Μάλιστα ο νεοεισελθών συμμετείχε και στο γκολ του Βόλου ένα λεπτό μετά. Συγκεκριμένα ο Νοκέρ πάσαρε στον Πάολο Φερνάντες, εκείνος με τη σειρά του άνοιξε αριστερά στον Λούνα που έκανε μια εξαιρετική σέντρα, με τον Οζέγκοβιτς στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων!

Ο Βόλος ήταν και ανώτερος και πολύ πιο δραστήριος επιθετικά στην επανάληψη, με τους παίκτες των Θεσσαλών να μην κατεβάζουν ρυθμό μετά το προβάδισμά τους. Το αντίθετο θα λέγαμε για την ακρίβεια. Αποτέλεσμα; Η ομάδα του Μπράτσου έφτασε στο 55' στο 2-0 και πάλι από τον Οζέγκοβιτς, με την προβολή του Σέρβου έπειτα από το γύρισμα του Φερνάντες να νικά για δεύτερη φορά τον Αθανασίου!

Στο 82' ο ΠΑΣ μείωσε το σκορ, με τον Μπάλαν να βγαίνει στο τετ-α-τετ και να πλασάρει εύστοχα τον Κλέιμαν ο οποίος είχε βγει πολύ μακριά από την εστία του για να κόψει την αντεπίθεση, με τον Ρουμάνο επιθετικό των Γιαννιωτών να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στη συνάντηση υπέρ του Βόλου. Η ομάδα του Πασχάλη Στάικου Βέβαια θα μπορούσε να είχε φύγει βέβαια και με το βαθμό της ισοπαλίας, αν η κεφαλιά του Παμλίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν σταματούσε στο δοκάρι!

Οι ενδεκάδες

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Kλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Άλχο, Μεσκίδα (46' Νοκέρ), Τσοκάνης (9' Μεταξάς), Εσκοβάλ, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες (80' Κούτσιας), Ντέλετιτς (86' Βίκτορ Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (86' Πίρινεν).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πασχάλης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπαο, Τζήμας, Λιάσος (64' Μπάλαν), Ροσέρο, Μορέιρα, Παμλίδης.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags