Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου - Σωτήρης Νίνης: "Απέτυχε" το restart Μήτρογλου - "Χαμένος" σε Ελλάδα και Γερμανία - Μαζί με τον Πασχαλάκη ο Νίνης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-18 16:51:00

"Απέτυχε" το restart Μήτρογλου - "Χαμένος" σε Ελλάδα και Γερμανία - Μαζί με τον Πασχαλάκη ο Νίνης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Απέτυχε" το restart Μήτρογλου - "Χαμένος" σε Ελλάδα και Γερμανία - Μαζί με τον Πασχαλάκη ο Νίνης!

Πού βρίσκεται πλέον ο πρώην επιθετικός των Ολυμπιακού και Άρη; Θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όπως συνέβη με τον Σωτήρη Νίνη; Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες.

Κώστας Μήτρογλου - Σωτήρης Νίνης: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τους δύο παίκτες, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πού είναι και τι κάνουν, αν θα δώσουν συνέχεια στην καριέρα τους ή έχουν αποφασίσει κάτι άλλο για το μέλλον τους.

Γιατί είναι σαφές ότι, ειδικά ο Μήτρογλου, έχουν μείνει για καιρό εκτός δράσης, αν και αθλητές του δικού τους επιπέδου έχουν την ικανότητα να φορμαριστούν και να επιστρέψουν άμεσα στο γήπεδο. Αρκεί να έχουν το κέφι για να το κάνουν, το κίνητρο, αλλά και τις κατάλληλες προτάσεις.

Ρεπορταζιακά δεν είναι τόσο εύκολο να τους ξετρυπώσει κάποιος, για αυτό και υπάρχει όλη αυτή η συζήτηση στα δημοσιογραφικά στέκια για το τι συμβαίνει μαζί τους. Παρόλα αυτά το sportdog κατάφερε να συλλέξει ορισμένες πληροφορίες, προκειμένου να τις μεταφέρουμε.

Να αρχίσουμε με τον Μήτρογλου, που στα 34 χρόνια του βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά το ατυχές πέρασμά του από τον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι ήδη από τη Μαρσέιγ η κατάσταση δεν πήγαινε καλά στην καριέρα του, αλλά ο Έλληνας άσος είχε θεωρήσει ότι στους Κίτρινους θα μπορούσε να κάνει restart στην καριέρα του.

Παρόλα αυτά δεν είχε πάει καλά, μεσολάβησαν κι άλλα που αφορούσαν τη συμπεριφορά του και έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα. Τυπικά είναι ελεύθερος εδώ και πολύ καιρό, το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του είχε συνδεθεί με την Καβαλά (πόλη από την οποία κατάγεται) και με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά τελικά δεν υπέγραψε πουθενά.

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι είχε προσπαθήσει με προσωπικό γυμναστή να κάνει μόνος του restart, σε ατομικό επίπεδο, αλλά η προσπάθεια δεν είχε στεφθεί με επιτυχία. Με αποτέλεσμα, τώρα, να βρίσκεται ανάμεσα σε Γερμανία και Ελλάδα, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο για το μέλλον του. Η τιμή του, τυπικά, είναι στις 200.000 ευρώ στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο, αλλά προφανώς δεν είναι ζήτημα χρημάτων αν θα θελήσει ξανά να μπει σε ρυθμό ομάδας.

Όμως ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι ο μοναδικός φτασμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής που είναι χωρίς ομάδα, ενώ το ίδιο ίσχυε μέχρι πρότινος και για τον Νίνη. Υπήρχαν πληροφορίες για προπονήσεις που έκανε ολόκληρο το καλοκαίρι στον Άγιο Κοσμά (μαζί με τον Πασχαλάκη), αλλά και πάλι δεν υπήρχαν πολλά στοιχεία για εκείνον, μέχρι τώρα που έκλεισε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους είχε κάνει restart στην καριέρα του στον Βόλο, έστω και αν σε πολλά ματς ερχόταν από τον πάγκο, αλλά προς έκπληξη πολλών στη Μαγνησία δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι. Οι κακές γλώσσες από τον Βόλο αναφέρουν ότι ζήτησε αύξηση αποδοχών στον Μπέο και ο Αχιλλέας όχι μόνο τον... ξύρισε από το ρόστερ, αλλά το έκανε και του έδωσε προτεραιότητα: Έφυγε πρώτος από όλους!

Το όνομά του είχε συνδεθεί μέσα στο καλοκαίρι με τη Νίκη Βόλου, την Καλαμάτα και την Καλλιθέα, όπως και με την Καρδίτσα που παίζει ο Κλάους Αθανασιάδης, αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χατζηχρήστος: Μόνο Μελισσανίδης γήπεδο - Πανό για Ντέμη, "μπαγλαμάς" Ντούσαν - Θέλω να ζήσω!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags