Facebook Pixel Σλοβενία - Μαυροβούνιο: Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς - Σούπερ Βέρμπιτς στην νίκη της Σλοβενίας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-20 21:57:00

Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς - Σούπερ Βέρμπιτς στη νίκη της Σλοβενίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς - Σούπερ Βέρμπιτς στη νίκη της Σλοβενίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρυθμό φαίνεται ότι βρίσκει ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με το Μαυροβούνιο.

Σλοβενία - Μαυροβούνιο: Έχοντας βασικούς τους Πράσινους Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν και Άντραζ Σπόραρ οι Σλοβένοι επικράτησαν με 1-0 των Μαυροβούνιων με τον 28χρονο να ξεκινάει την φάση του τέρματος των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 87'.

Στο 42' λεπτό ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Βέρμπιτς να παίρνει την μπάλα στο κέντρο και να μοιράζει στο Σέσκο, με τον τελευταίο να διασχίζει πολλά μέτρα με την μπάλα να μπαίνει στην περιοχή και να την γυρίζει στον  Ζάιτς ο οποίος προ κενής εστίας έκανε το 1-0.

Στο 87' οι Μαυροβούνιοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο ο Σάβιτς αστόχησε με το 1-0 να μένει ως το τέλος με τον Τσέριν να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δείτε το γκολ στο Σλοβενία - Μαυροβούνιο
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags