Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπύρος Παπαδόπουλος: "Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός" - Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ λόγος που δεν βλέπει τα ματς!
| 2022-11-20 19:20:00

Σπύρος Παπαδόπουλος: "Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός" - Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ λόγος που δεν βλέπει τα ματς!

Sportdog Team
Σπύρος Παπαδόπουλος: "Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός" - Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ λόγος που δεν βλέπει τα ματς!

Ο γνωστός ηθοποιός μεγάλωσε στον Πειραιά και έχει τρέλα για τους «Ερυθρόλευκους», αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν βλέπει κανένα παιχνίδι τους.

Mια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στην εκπομπή «Δύο στη 1», όπου αναφέρθηκε στον γιο του, την προσωπική του ζωή, την εκπομπή «Στην υγειά μας», αλλά και στην… αρρώστια του με τον Ολυμπιακό.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε μπορούσε να μην αναφερθεί στο «στην Υγειά μας», το οποίο ήταν στον τηλεοπτικό αέρα για 17 ολόκληρα χρόνια, μέσα από τρεις διαφορετικές τηλεοπτικές συχνότητες.

Αποκάλυψε πως με την ΕΡΤ αποφάσισαν να κάνουν ένα εορταστικό «Στην Υγειά μας», ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, ενώ τόνισε πως δεν του λείπει καθόλου η εκπομπή.

«Είπαμε με την ΕΡΤ να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι σαν το “Στην υγειά μας” για τις γιορτές. Για μένα θα είναι λίγο σαν αποχαιρετιστήριο γιατί κόπηκαν λίγο απότομα τα πράγματα. Στον κόσμο λείπει πολύ η εκπομπή, μου το λένε στον δρόμο, με ρωτάνε πότε θα ξαναγίνει, “ποτέ” τους απαντώ», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε:

«Έκλεισε ένας κύκλος πολύ ωραία, εγώ τώρα απολαμβάνω την υποκριτική. Δεν μου λείπει η εκπομπή γιατί έχω “φυλακίσει” μέσα σπουδαίες στιγμές. Δυσάρεστες όχι, δεν κρατάω τέτοια, δεν με ενδιαφέρουν. Γενικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Υπάρχουν πέντε άνθρωποι που μετράω τη γνώμη τους, από εκεί και πέρα δεν πάει να λένε… Θα είναι προίκα μου για πάντα».

 

 

Επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως είναι «άρρωστος» με την ομάδα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν πήγαινε στο γήπεδο είχε σκυμμένο το κεφάλι όταν έκανε επίθεση η αντίπαλη ομάδα, επειδή φοβόταν.«Το άνω και κάτω τελεία, είναι προς το παρόν κάτω τελεία. Δεν πάμε καλά. Έχω γονατίσει σε εικόνα. Είμαι άρρωστος με τον Ολυμπιακό. Από μικρό παιδί, δεν ξέρω γιατί. Έτσι μεγαλώσαμε εκεί στον Πειραιά, στην Κοκκινιά τότε. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Δεν βλέπω παιχνίδια.

Από μικρό παιδί πήγαινα στο γήπεδο και ήμουν όλο κάτω, τα γκολ τα άκουγα. Ήμουνα σκυμμένος. Φοβόμουνα. Αν έκανε επίθεση η άλλη ομάδα είχα κάτω το κεφάλι.

Κλέβαμε την μπάλα, κάναμε επίθεση και βάζαμε γκολ και έλεγα “τι έγινε”, μπήκε γκολ. Και πανηγύριζα. Δεν τα έβλεπα τα γκολ. Έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags