Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Εξάρτηση από Μπακασέτα - Ο Πασχαλάκης δεν είναι... Βλαχοδήμος - Απέτυχε η δοκιμή Πογέτ
| 2022-11-21 00:04:00

Εξάρτηση από Μπακασέτα - Ο Πασχαλάκης δεν είναι... Βλαχοδήμος - Απέτυχε η δοκιμή Πογέτ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εξάρτηση από Μπακασέτα - Ο Πασχαλάκης δεν είναι... Βλαχοδήμος - Απέτυχε η δοκιμή Πογέτ

Η Εθνική Ελλάδος δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ουγγαρία και την Μάλτα και το πρόσημο είναι αρνητικό.

Η Εθνική Ελλάδος εμφανίστηκε αγνώριστη στα δύο φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει καμία νίκη κόντρα σε δύο αρκετά βατούς αντιπάλους. Κάτι που ίσως να δείχνει πως η Ελλάδα με τον Πογέτ είχε βρει το προηγούμενο διάστημα τις σταθερές της στα επίσημα ματς, ωστόσο δεν έχει το απαιτούμενο βάθος για να κάνει εκτεταμένο ροτέισον ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ήταν φανερό πως η χώρα μας δεν έκανε καθόλου καλές εμφανίσεις ούτε με Μάλτα, ούτε με Ουγγαρία και πλέον βάζει πλώρη για τα επίσημα ματς με Γιβραλτάρ και Ιρλανδία, μέσα στο 2023. Μάλιστα, το ότι έπαιξε άσχημα η Ελλάδα με την Ουγγαρία φάνηκε και από το γεγονός πως έκανε την πρώτη της καλή φάση στο 49΄, την ώρα που στην άμυνα την κράταγε ο Πασχαλάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως γενικά ο έμπειρος κίπερ πήρε καλό βαθμό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν... συγκρίνεται με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, οπότε είναι αυτονόητο ότι θα δούμε ξανά τον «Odi» στους επίσημους αγώνες της Γαλανόλευκης. Γενικότερα ούτε και τον Ρέτσο θα τον δούμε ξανά εύκολα στην Εθνική, παρότι είχε να παίξει 5 χρόνια με το εθνόσημο.

Για ένα ακόμη ματς όμως φάνηκε στο επιθετικό σκέλος το πόσο εξαρτάται η Ελλάδα από τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος έδωσε την λύση στο 80΄, μιας και κέρδισε το πέναλτι και έβαλε και το γκολ. Όπως και να έχει τα φιλικά εξελίχθηκαν περισσότερο σε αγγαρεία για τους παίκτες της Γαλανόλευκης και η αλήθεια είναι πως δεν κοστίζει και σε κάτι ουσιαστικά, από τη στιγμή που ήταν φιλικά. Οπότε πλέον πάμε ολοταχώς για τα επίσημα ματς.

Εξάλλου, παίκτες όπως ο Γιακουμάκης και ο Παυλίδης δεν βρέθηκαν με τους υπόλοιπους διεθνείς, μιας και τα συγκεκριμένα φιλικά δεν είναι στο επίσημο καλεντάρι της FIFA και της UEFA, οπότε οι ομάδες είχαν το περιθώριο να κρατήσουν όσους παίκτες ήθελαν, χωρίς να δημιουργηθεί θέμα. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στημένοι διαιτητές με Ολυμπιακό - Φεύγουν 10, έρχεται Μέλμπεργκ - Πολυτραυματίας του ΚΑΤ ο Γκάρι"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags