Facebook Pixel Αγγλία: Χαμός με της WAGS των Άγγλων μετά τη νίκη με Ιράν - Τα... έσπασαν με σαμπάνιες
| 2022-11-26 19:36:00

Χαμός με της WAGS των Άγγλων μετά τη νίκη με Ιράν - Τα... έσπασαν με σαμπάνιες

Sportdog Team
Χαμός με της WAGS των Άγγλων μετά τη νίκη με Ιράν - Τα... έσπασαν με σαμπάνιες

Οι σύζυγοι και οι σύντροφοι των Άγγλων διεθνών στο Κατάρ έκαναν... τρελό πάρτι μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο κρουαζιερόπλοιο που διαμένουν.

Αγγλία: Στο MSC World Europa, ένα κρουαζιερόπλοιο παγκόσμιας κλάσης που κατασκευάστηκε μερικές εβδομάδες πριν, είναι το πλωτό ξενοδοχείο που διαμένουν οι σύζυγοι και οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μαζί με άλλους 6.762 επιβάτες οι οποίοι έχουν πληρώσει από 6.000 λίρες (7.000 ευρώ).

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Sun μετά τη νίκη των Τριών Λιονταριών απέναντι στο Ιράν οι Αγγλίδες Wags ξεσάλωσαν πραγματικά στο πλωτό παλάτι που διαμένουν κάνοντας λογαριασμό, ο οποίος ξεπέρασε τις 20.000 λίρες (23.000 ευρώ) με τις σαμπάνιες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη.

«Η κατανάλωση ήταν τόσο μεγάλη που οι υπεύθυνοι του πλοίου το πρωί της επόμενης ημέρας χρειάστηκε να ανεφοδιαστούν καθώς το μπαρ είχε κυριολεκτικά αδειάσει» ανέφερε ανώνυμη πηγή στη βρετανική εφημερίδα για τα όσα έγιναν μετά το Αγγλία - Ιράν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags