Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώτη νίκη ΠΑΟΚ στην υπόθεση Σαββίδη με ΕΕΑ - Σημαντική εξέλιξη - Τότε τελικά η εκδίκαση
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-30 15:30:00

Πρώτη νίκη ΠΑΟΚ στην υπόθεση Σαββίδη με ΕΕΑ - Σημαντική εξέλιξη - Τότε τελικά η εκδίκαση

Sportdog Team
Πρώτη νίκη ΠΑΟΚ στην υπόθεση Σαββίδη με ΕΕΑ - Σημαντική εξέλιξη - Τότε τελικά η εκδίκαση

Μια πολύ σημαντική πρώτη νίκη πήρε ο Δικέφαλος του Βορρά απέναντι στην ΕΕΑ για την υπόθεση του Γιώργου και Νίκου Σαββίδη, με την εκδίκαση να παίρνει αναβολή για άλλη ημερομηνία.

ΠΑΟΚ: Nέα δεδομένα στην υπόθεση της διαμάχης του Δικεφάλου του Βορρά με την ΕΕΑ, μιας και αποφασίστηκε η αποχή του Νίκου Τζουλάκη από τη διαδικασία, κάτι που είχαν ζητήσει οι άνθρωποι της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ, με αποτέλεσμα η εκδίκαση υπόθεση να παίρνει αναβολή για τις 9 Δεκεμβρίου, όπου και θα προεδρεύσει ο αντικαταστάτης του.

Στην αρχή, ο πρέοδρος της Επιτροπής δήλωνε πως «για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορεί να απέχει», ωστόσο, μετά την επανέναρξη της διαδικασίας «για λόγους ευθιξίας» και... διαφωνόντας ρητώας με τα όσα του καταλόγιζε ο ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως εν τέλει θα απέχει! Ο πρόεδρος της ΕΕΑ ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όπως επίσης όλη η Επιτροπή για να αλλάξει έτσι άποψη μέσα σε ένα τόσο χρονικό διάστημα, ενώ η υπόθεση θα συνεχιστεί στις 9 Δεκεμβρίου με τον άνθρωπο που θα είναι αντικαταστάτης του Νίκου Τζουλάκη να είναι ο πρόεδρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags