Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης… έφαγε τον Σκάρπα στο Λιμάνι - Άλλο Χάμες, άλλο... Ζινκερνάγκελ - Δεν ήθελε Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-02 19:16:00

Ο Φορτούνης… έφαγε τον Σκάρπα στο Λιμάνι - Άλλο Χάμες, άλλο... Ζινκερνάγκελ - Δεν ήθελε Ελλάδα!

Του Αδέσποτου
Ο Φορτούνης… έφαγε τον Σκάρπα στο Λιμάνι - Άλλο Χάμες, άλλο... Ζινκερνάγκελ - Δεν ήθελε Ελλάδα!

Γιατί η συζητηση για τον Βραζιλιάνο είναι για τον ...κάδο ανακύκλωσης! Για ποιους λόγους δεν φόρεσε τελικά τα ερυθρόλευκα, τι άλλαξε από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και το σύστημα με τα τέσσερα δεκάρια.

Ολυμπιακός: Γιατί ρεαλιστικά ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν χωρούσε τώρα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και γιατί  η "Σκαρπιάδα "είναι συζητηση μόνο για τον ...κάδο ανακύκλωσης!!!

ΣΚΑΡΠΑ/1:  άνευ λόγου και ουσίας η κουβέντα που γίνεται στο δεδομένο τάιμινγκ για τον ... κορυφαίο παίκτη του τελευταία Μπραζιλεϊράο, οποίος πήγε για να μείνει (από 1η Γενάρη) στην Νότιγχαμ. Ο Βραζιλιάνος στα 29 του χρόνια (τα κλείνει τις 5/1) θα κάνει την  παρθενική του απόπειρα για ευρωπαϊκή καριέρα.

Ο Σκάρπα είναι καλύτερος του Χάμες; Σαφέστατα όχι! Ο Σκάρπα  έχει μεγάλή ποιοτική διαφορά με τον Μπιέλ, παρότι με διαφορετικά χαρακτηριστικά; Όχι. Ο Σκάρπα μπορεί να προσφέρει περισσότερα απο τον υγιή/ενεργό/on fire Φορτούνη; Πολύ αμφιβάλω! Ο Σκάρπα θα ερχόταν - αν ερχόταν - ... κεφάτος να παίξει στην Super League ή θα το εβλεπε λίγοκαι σαν καταναγκαστικό; Μάλλον το δεύτερο , λέω εγώ.

ΣΚΑΡΠΑ/2: επίσης, τον Ιούλιο που προέκυψε ο Βραζιλιάνος, ο Ολυμπιακός είχε Ζιγκερνάγκελ, δεν είχε Χαμες, δεν είχε Μπιέλ και είχε για...σουτ τον Φορτούνη. Κατά κάποιο τρόπο , λοιπόν, τώρα  ο Σκάρπα... δεν χωρούσε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο οποίος θυμίζω έχει συμφωνήσει για την παραμονή του σταρ Χάμες και για την σεζόν 2023-24! Ούτε μπορείς φυσικά να παίζεις με 4 δεκάρια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα Φορτούνης και Χάμες - Βρήκε νέο… Καμαρά ο Μίτσελ - Χ FACTOR Κασάμι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags