Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Μάχη" ΑΕΚ και ΠΑΟ για παίκτη από Ελλάδα - "Βασικός και αναντικατάστατος - Σουτ και καλές σέντρες"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-12 10:00:00

"Μάχη" ΑΕΚ και ΠΑΟ για παίκτη από Ελλάδα - "Βασικός και αναντικατάστατος - Σουτ και καλές σέντρες"!

του Νίκου Στεργίου
"Μάχη" ΑΕΚ και ΠΑΟ για παίκτη από Ελλάδα - "Βασικός και αναντικατάστατος - Σουτ και καλές σέντρες"!

Τα... σκάει ο Αλαφούζος για να προλάβει παίκτη του Αλμέιδα! Ποιος είναι ο Αργεντινός που έχουν ξεχωρίσει από τη Σούπερ Λιγκ, η εξαιρετική του σεζόν και πόσα χρήματα θέλει η ομάδα του για να τον πουλήσει, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Η ενίσχυση στο αριστερό άκρο τής άμυνας φαίνεται ότι βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του Μοχαμάντι και το πρόβλημα του Γκάνεα, άλλαξαν τα δεδομένα τις τελευταίες ημέρες.

Στην Ένωση έχουν κάνει προεργασία και υπάρχουν στην ατζέντα τους περιπτώσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν τεθεί ήδη στα ραντάρ του Αλμέιδα. Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει το απόλυτο ελεύθερο στον Αργεντινό τεχνικό, να χειριστεί την επικείμενη ενίσχυση της ομάδας.

Ένας από τους αριστερούς μπακ λοιπόν που έχει ξεχωρίσει ο Αλμέιδα, είναι ο Φεντερίκο Άλβαρες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Άλβαρες λόγω καταγωγής (σ.σ. Αργεντινός) είναι γνώριμος στον Ματίας Αλμέιδα από τη θητεία του στη Λατινική Αμερική, την ίδια στιγμή που ο τεχνικός της ΑΕΚ διατηρεί ανοιχτό κανάλι (εδώ και χρόνια) με το μανατζερικό γραφείο, το οποίο εκπροσωπεί τον 28χρονο άσο του Αστέρα.

Για τον συγκεκριμένο παίκτη ωστόσο είχε κάνει σχετικό scouting πέρυσι και ο Παναθηναϊκό και μάλιστα, όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, τα τελευταία 24ωρα η περίπτωσή του εξετάζεται και πάλι και βρίσκεται και αρκετά ψηλά!

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αρκαδίας ολοκληρώνεται το 2025, άρα είναι ισχυρό, ωστόσο θα μπορούσε να πουληθεί με περίπου 350.000 σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο από την Τρίπολη Χρήστο Καρνέζη, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ τού Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να μας διαφωτίσει για τον 28χρονο Αργεντινό μπακ.

"Σουτ και καλές σέντρες - Βασικός και αναντικατάστατος στην Τρίπολη"

"Από τους βασικούς είναι στην ομάδα, με καλό αριστερό πόδι, δυνατά σουτ, καλές σέντρες, επιθετικά και αμυντικά δεν έχει πρόβλημα να αντεπεξέλθει", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος. 

Έχει παίξει σε άλλες θέσεις;

"Όχι, μόνο αριστερός μπακ είναι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά είναι βασικός και αναντικατάστατος".

"Τον δίνει στην ΑΕΚ αν... - Μια κλάση πάνω"

Πόσα λεφτά μπορεί να θέλει ο Αστέρας για να τον παραχωρήσει;

"Είναι σταθερός παίκτης, σε καλή ηλικία, χωρίς ντεφορμάρισμα αφού πάντα τα πηγαίνει πολύ καλά. Για τον Κώτσιρα είχαν ζητήσει ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ. Θεωρώ ότι κάπου τόσα θα ζητήσουν και τώρα, αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι, εφόσον ικανοποιούμαστε οικονομικά, ο παίκτης φεύγει για άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ".

Μπορεί να σταθεί ως βασικός στην ΑΕΚ ή στον Παναθηναϊκό;

"Είναι άλλα τα δεδομένα, δεν τον έχω δει σε αυτές τις συνθήκες, δηλαδή με υψηλό ανταγωνισμό κ.λπ. Εδώ, στην Τρίπολη, είναι μια κλάση πιο πάνω σε σχέση με τον αναπληρωματικό του».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 στόχος του Γιοβάνοβιτς "φλερτάρει" με Ολυμπιακό - Γίνεται... νέος Χουανγκ για να έρθει Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags