Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: "Βόμβα" από Πορτογαλία: Στέλνουν τον Σάντος στην Εθνική Ελλάδας - Τι απαντά η ΕΠΟ
| 2022-12-15 21:50:00

"Βόμβα" από Πορτογαλία: Στέλνουν τον Σάντος στην Εθνική Ελλάδας - Τι απαντά η ΕΠΟ

Sportdog Team
"Βόμβα" από Πορτογαλία: Στέλνουν τον Σάντος στην Εθνική Ελλάδας - Τι απαντά η ΕΠΟ

Έντονη κινητικότητα σχετικά με τον Φερνάντο Σάντος και ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Φερνάντο Σάντος μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της χώρας του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η ΕΠΟ σκέφτεται την επιστροφή του Σάντος στην Εθνική μας ομάδα. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον έγκριτο Πέδρο Σεπούλβεδα, η ΕΠΟ σκέφτεται να διώξει τον Πογιέτ που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με σκοπό να φέρει άμεσα πίσω, έπειτα από οκτώ χρόνια, τον Φερνάντο Σάντος προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα μας στο Euro 2024. 

Άμεση απάντηση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Γκουστάβο Πογιέτ και διέψευσε κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Σε σχέση με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αλλαγή προπονητή στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαψεύδεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Προπονητής της Εθνικής Ομάδας είναι ο Γουστάβο Πογέτ, το έργο του οποίου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και περιβάλλεται με πλήρη εμπιστοσύνη. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags