Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Υπόκλιση Αλμέιδα στην Κηφισιά - Ατάκα... φωτιά για τον μεγάλο στόχο με τους νέους παίκτες (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-15 23:46:00

Υπόκλιση Αλμέιδα στην Κηφισιά - Ατάκα... φωτιά για τον μεγάλο στόχο με τους νέους παίκτες (Vid)

Sportdog Team
Υπόκλιση Αλμέιδα στην Κηφισιά - Ατάκα... φωτιά για τον μεγάλο στόχο με τους νέους παίκτες (Vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης για την Κηφισιά μετά τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ανέφερε ότι τελικά η ομάδα του έκανε τη διαφορά.

Ματίας Αλμέιδα: Για το γεγονός ότι ΑΕΚ και Κηφισιά στην αρχή του αγώνα έμοιαζαν ομάδες ισοδύναμες, όμως η Ένωση έκανε τη διαφορά, μίλησε στις δηλώσεις του ο Αργεντίνος τεχνικός, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους παίκτες της Β' ομάδας.

Για το ματς: "Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες ισοδύναμες, έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Μπορέσαμε να κάνουμε τη διαφορά. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν γρήγορος, περίεργος. Η λειτουργία πήγε καλά. Ήθελα να δώσω χρόνο στα παιδιά από τη β' ομάδα, γιατί θέλουμε να αναπτύξουμε ένα πρότζεκτ".

Για το κομμάτι της έντασης: "Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα απέκτησε αυτή την ένταση. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι έχουμε παίκτες που έρχονται από αποκατάσταση. Σήμερα έπρεπε να αλλάξουμε θέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε", είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags