Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο - Φερνάντο Σάντος: Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κριστιάνο και Σάντος - Η κίνηση που (δεν) έκανε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ
| 2022-12-16 23:35:00

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κριστιάνο και Σάντος - Νέα... πρόκληση από τον Ρονάλντο

Sportdog Team
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κριστιάνο και Σάντος - Νέα... πρόκληση από τον Ρονάλντο

Οι σχέσεις του Κριστιάνο με τον Σάντος έσπασαν όταν ο έμπειρος προπονητής τον άφησε στον πάγκο με Ελβετία και Μαρόκο και μετά την απόλυση του Φερνάντο, ο Ρονάλντο του... απάντησε έμμεσα για όλα.

Πορτογαλία: Ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας, με την απόλυσή του να γίνει γνωστή από την ομοσπονδία της χώρας. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ, έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν και να τον αποχαιρετήσουν μέσω αναρτήσεων στα social media. Με πρώτον απ' όλους τον Πέπε.

Συνολικά Πέπε, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νούνο Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Ματέους Νούνιες, Οτάβιο, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα και Γκονζάλο είπαν δήμοσια το δικό τους "αντίο" στον Σάντος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η συγκεκριμένη κίνηση... σιγής από πλευράς Κριστιάνο είναι άλλο ένα "επεισόδιο" που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν διαταραχθεί για τα καλά, με αφορμή τον παραγκωνισμού του 37χρονου σούπερ σταρ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags