Facebook Pixel Διακοπή σε ματς α' κατηγορίας - Αιμόφυρτος ο τερματοφύλακας, τον χτύπησαν με μεταλλικό κουβά!
| 2022-12-18 00:30:00

Διακοπή σε ματς α' κατηγορίας - Αιμόφυρτος ο τερματοφύλακας, τον χτύπησαν με μεταλλικό κουβά!

Sportdog Team
Διακοπή σε ματς α' κατηγορίας - Αιμόφυρτος ο τερματοφύλακας, τον χτύπησαν με μεταλλικό κουβά!

Δείτε σοκαριστικά βίντεο και φωτογραφίες.

Το ντέρμπι της A-League μεταξύ της Μελβούρνης Σίτι και της Μελβούρνης Βίκτορι διακόπηκε εν μέσω χαοτικών σκηνών, μετά από εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο,  κατά την οποία ο τερματοφύλακας της Σίτι, Τομ Γκλόβερ, έμεινε αιμόφυρτος μετά από χτύπημα στο πρόσωπο.

Ο Γκλόβερ χτυπήθηκε από έναν μεταλλικό κουβά καθώς οι οπαδοί της Βίκτορι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τα 20 λεπτά του αγώνα, με τη Σίτι εκείνη τη στιγμή  να προηγείται 1-0 στο Melbourne Rectangular Stadium.

Ο τερματοφύλακας οδηγήθηκε εκτός γηπέδου με αίμα στο πρόσωπό του και ο διαιτητής Άλεξ Κινγκ βρέθηκε περικυκλωμένος από οπαδούς.

«Τέτοια συμπεριφορά δεν έχει θέση στο αυστραλιανό ποδόσφαιρο. Πλήρη έρευνα της ομοσπονδίας θα ξεκινήσει αμέσως, όπου θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία της Αυστραλίας.

Ο Γκλόβερ φέρεται να στοχοποιήθηκε αφού πέταξε μια φωτοβολίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και πάλι στους φιλάθλους. Η ομάδα του αργότερα είπε ότι υπέστη ύποπτη διάσειση.

Μια φωτοβολίδα φάνηκε επίσης να χτύπησε έναν κάμεραμαν του Network 10 που κάλυπτε τον αγώνα.

Παίκτες και διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο και ο αγώνας διεκόπη καθώς κλήθηκε η αστυνομία να ελέγξει τον κόσμο.

«Η Αυστραλιανή Επαγγελματική Λίγκα (APL) συντονίζεται με την ομοσπονδία σχετικά με τις συνέπειες αυτών των γεγονότων», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η APL.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων της Μελβούρνης είχαν αρχικά σχεδιάσει να αποχωρήσουν από το παιχνίδι στα 20 λεπτά για να διαμαρτυρηθούν για την κίνηση της «μεταφοράς» των τελικών για τον τίτλο στο Σίδνεϊ έως το 2025 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags