Facebook Pixel Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς - ΑΕΚ: "Νωρίς μπήκε στο χειρουργείο ο Γκατσίνοβιτς - Σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης - Δεν έχουν ιδέα τι γίνεται"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-20 16:11:00

"Νωρίς μπήκε χειρουργείο ο Γκατσίνοβιτς - Σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης - Δεν έχουν ιδέα τι γίνεται"!

του Γιώργου Κτενά
"Νωρίς μπήκε χειρουργείο ο Γκατσίνοβιτς - Σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης - Δεν έχουν ιδέα τι γίνεται"!

Ο Παντελής Νικολάου μέσω του Sportdog.gr δίνει απαντήσεις σχετικά με την επέμβαση του Σέρβου άσου και τους λόγους που δεν μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Πότε θα επιστρέψει και οι ομοιότητες με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει στην ΑΕΚ με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και το γεγονός ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς με επέμβαση, για να το αφήσει οριστικά πίσω, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Παντελή Νικολάου για να μας διαφωτίσει.

Ο παλαίμαχος άσος τού συλλόγου και επικεφαλής τού ιατρικού τιμ τής ομάδας σχολίασε ότι όχι μόνο δεν πηγαίνει αργά ο Γκατσίνοβιτς στο χειρουργείο αλλά, ίσως, να είναι και νωρίς, ενώ  αποκαλύπτει τον λόγο που επηρεάστηκε ο Γκατσίνοβιτς αλλά και πόσο καιρό χρειάζεται για να επανέλθει. 

"Για αυτό δεν μπήκε αμέσως χειρουργείο - Σύνδρομο υπερχησιμοποίησης - Θα τον φτιάξουμε"

"Ο καθένας θέλει να γίνει προπονητής, γιατρός, οτιδήποτε και προσπαθεί να βρει τρόπο για να δημιουργήσει θέμα. Είναι δυνατόν να τον βάλουμε στο χειρουργείο αμέσως; Το παιδί εδώ και δύο-τρεις εβδομάδες είχε ενοχλήσεις, οπότε δοκιμάσε σταδιακά αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη συντηρητική αγωγή που του δώσαμε", ανέφερε αρχικά ο Π. Νικολάου μέσω του sportdog, και στη συνέχεια είπε:

"O Γκατσίνοβιτς αντιμετωπίζει το σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης, καθώς η κόπωση τον έφερε να φτάσει σε αυτή την φάση που είναι τώρα Τον βάλαμε σε ένα πρόγραμμα, δεν ανταποκρινόταν, και αποφασίσαμε να τον φτιάξουμε".

Οπότε ήταν νωρίς ή αργά η απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείο;

"Στην ουσία νωρίς πήγε, αν και αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να μην χάσουμε περισσότερο χρόνο".

"Έτσι έπαθε το σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης - Ίδιο πρόβλημα με Τσούμπερ - Επιστρέφει σε 4-5 εβδομάδες"

Πώς έφτασε να ενεργοποιηθεί το σύνδρομο της υπερχρησιμοποίησης;

"Λόγω υποχρεώσεων, πολλά παιχνίδια, μπήκε σε καινούργια φάση προετοιμασίας, στην Ολλανδία έδειξε ότι ταλαιπωρείται, μπορούμε να πάμε να χειρουργηθεί τώρα. Αλλά με εκπλήσσουν από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από του τι γίνεται, να έρχονται και να ασκούν τέτοια κακόβουλη κριτική". 

Ποια θα είναι η πορεία του μέχρι να επιστρέψει;

'Έχει το ίδιο περίπου πρόβλημα με τον Τσούμπερ. Ο Τσούμπερ μετά από 4 εβδομάδες έχει μπει σε κανονικές προπονήσεις. Σε 4-5 εβδομάδες περιμένω να επιστρέψει και ο Γκατσίνοβιτς". .

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έξαλλος Μαρινάκης, βάλλεται πανταχόθεν - Μαζί με Μέσι ο Φορτούνης - Έχει… αβάντες ο Παναθηναϊκός"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags