Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Απίστευτα πράγματα στους Ζωσιμάδες - Τέσσερις διακοπές στο πρώτο τέταρτο - Έφυγε ο διαιτητής!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-21 20:24:00

Απίστευτα πράγματα στους Ζωσιμάδες - Τέσσερις διακοπές στο πρώτο τέταρτο - Έφυγε ο διαιτητής!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα στους Ζωσιμάδες - Τέσσερις διακοπές στο πρώτο τέταρτο - Έφυγε ο διαιτητής!

Έκρυθμη η κατάσταση στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός, η οποία ξεκίνησε με ιδιαιτέρως επεισοδιακό τρόπο.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός να διακόπτεται τέσσερις φορές στα πρώτα 15 λεπτά!

Αρχικά το ματς διεκόπη στο 00:41 λόγω ρίψης καπνογόνων από την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ προς τον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι άρχισε ξανά στο 2:11, δηλαδή μία διακοπή διάρκειας 1,5 λεπτού.

Εν συνεχεία, σημειώθηκε νέα διακοπή λόγω ρίψης φωτοβολίδων και καπνογόνων στο 8', ενώ ακριβώς το ίδιο συνέβη και στο 11ο λεπτό.

Στο 15ο λεπτό σημειώθηκε ξανά ρίψη καπνογόνων, φωτοβολίδων αλλά και καθισμάτων προς τον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα υπήρξαν επεισόδια οπαδών του ΠΑΣ με δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κουμπαράκης να διακόψει για τέταρτη φορά το ματς και να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια μαζί με τους βοηθούς του καθώς και τους παίκτες των δύο ομάδων!

Περίπου 15 λεπτά μετά τη διακοπή, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και μίλησαν με τους οπαδούς της ομάδας τους, ζητώντας τους να σταματήσουν τα επεισόδια προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ομάδα με τιμωρία.

Λίγο αργότερα, βγήκαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, με το παιχνίδι να ξεκινά εκ νέου, με την προειδοποίηση ότι θα διακοπεί οριστικά σε περίπτωση νέων επεισοδίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags