Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντρέπονται οι παίκτες και Μίτσελ;" - Διαφωνία Νικολακόπουλο-Καρπετόπουλου - "Ούτε ο Νεϊμάρ να ήταν"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-22 14:49:00

"Ντρέπονται παίκτες και Μίτσελ;" - Διαφωνία Νικολακόπουλου-Καρπετόπουλου - "Ούτε ο Νεϊμάρ να ήταν"!

Sportdog Team
"Ντρέπονται παίκτες και Μίτσελ;" - Διαφωνία Νικολακόπουλου-Καρπετόπουλου - "Ούτε ο Νεϊμάρ να ήταν"!

"Το έφαγε όρθιος ο Πασχαλάκης! Ας καταλάβουν με Χάμες-Φορτούνη..."! Ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση για την χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού στα Γιάννινα, ενώ προέκυψαν νέα ερωτηματικά για τον Ισπανό προπονητή σχετικά με την προετοιμασία και τις επιλογές του στην 11αδα.

Στην κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την απορία γιατί ο Μίτσελ δεν έκανε κάτι, βλέποντας έτσι τους παίκτες του στα 25 πρώτα λεπτά της επανάληψης.

«Βλέποντας και το χθεσινό παιχνίδι, αναρωτιέσαι τι προετοιμασία έκανε η ομάδα έναν μήνα τουλάχιστον σε κάποιους σημαντικούς τομείς, όπως στη φυσική κατάσταση και τη δουλειά στις στημένες φάσεις, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι», ήταν το σχόλιό του.

Τέλος είπε ότι αυτή τη φορά δεν μάρκαρε ούτε καν ο Εμβιλά και αποδείχθηκε ότι η συνύπαρξη στην αρχική ενδεκάδα του Χάμες και του Φορτούνη, δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στο ανασταλτικό κομμάτι, ξεκαθαρίζοντας βέβαια ότι ο Φορτούνης στο πρώτο ημίχρονο έκανε μία εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος ρώτησε αν το πρόβλημα είναι στο αμυντικό χαφ και σχολίασε πως «στο γκολ που τρώει με τον Ανδρούτσο, ο Μορέιρα έκανε ντρίμπλα στον Ανδρούτσο λες και είναι ο Νεϊμάρ;»

Νικολακόπουλος: «Αν ο Ανδρούτσος και ο κάθε μπακ του Ολυμπιακού έχει μπροστά του τον Φορτούνη, θα παίζει μόνος του το καθαρά αμυντικό κομμάτι. Κατά τη γνώμη μου, εγώ που ίσως να μη βλέπω καλό ποδόσφαιρο, ο Ανδρούτσος έδωσε τα περισσότερα από κάθε άλλον στο δεύτερο ημίχρονο»

Καρπετόπουλος: «Βρε μαζί σου, ήταν ο καλύτερος του ματς. Αλλά στη φάση του γκολ, τρώει μία ντρίμπλα, που δεν μπορεί να τη δεχθεί κανονικός δεξιός μπακ που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Και δεν φταίει πως δεν τον καλύπτει κανένας, φτάει το κρασί ή το ριζικό του. Είναι ένας με έναν και τον… περνάει ταινία»!

Νικολακόπουλος: «Το γκολ του Πασχαλάκη είναι αποδεκτό; Το πρώτο;

Καρπετόπουλος: «Τρεις παίκτες κοιτάζουν δεν πάει κανένας»

Νικολακόπουλος: «Δεν τον κοιτάζουν, τρεις παίκτες πάνε στην μπάλα και ο Πασχαλάκης το τρώει όρθιος»!  

Καρπετόπουλος: «Κάντε και τρεις, τέσσερις μήνες προετοιμασία, αυτό μπορούν να κάνουν οι συγκεκριμένοι παίκτες. Περπατάνε και είναι καλή με την μπάλα στα πόδια, αν τους δώσεις χώρο φτιάχνουν μία φαση.

Νικαλοκόπουλος: «Με συχγωρείς, αλλά τότε να φτιάξουν μία καλύτερη ενδεκάδα. Ο προπονητής πρέπει να βρει την κατάλληλη ενδεκάδα και δεν τη βρήκε στην Ισπανία. Αν βάζεις στην ίδια ενδεκάδα Φορτούνη και Χάμες, θα πρέπει να ξέρεις πως θα έχει προβλήματα στην άμυνα».

Ακούστε όσα είπε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και τη… διαφωνία On air:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags