Facebook Pixel Μαντί Καμαρά - Ολυμπιακός: "Παζάρια" με Ρόμα για Καμαρά - Θα γίνει η "χρυσή" πώληση; - Τι απαντά ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-27 22:05:00

"Παζάρια" με Ρόμα για Καμαρά - Θα γίνει η "χρυσή" πώληση; - Τι απαντά ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
"Παζάρια" με Ρόμα για Καμαρά - Θα γίνει η "χρυσή" πώληση; - Τι απαντά ο Ολυμπιακός

Είναι βέβαιο ότι η Ρόμα στις επαφές που θα προκύψουν για τον Μαντί Καμαρά, θα προσπαθήσει να μειώσει αυτό το ποσό και να αγοράσει τον μέσο από τη Γουινέα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Μαντί Καμαρά - Ολυμπιακός: Η Ρόμα θέλει να κρατήσει τον Καμαρά, για τον οποίο έχει συμφωνήσει να πληρώσει 2 εκατ. ευρώ για φέτος στον Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή που υπάρχει και οψιόν αγοράς πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Είναι βέβαιο ότι η Ρόμα στις επαφές που θα προκύψουν, θα προσπαθήσει να μειώσει αυτό το ποσό και να αγοράσει τον μέσο από τη Γουινέα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ωστόσο, η στάση των Πειραιωτών (όπως συμβαίνει σε όλες τις σχετικές περιπτώσεις), δεν πρόκειται να αλλάξει.

Από το Ερυθρόλευκο στρατόπεδο θα επιχειρήσουν να έχουν αντίστοιχα το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος, για έναν παίκτη που σίγουρα δεν είναι στο πλάνο για επιστροφή στο ρόστερ, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και τη Ρόμα. Επομένως, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορούν να "χτυπήσουν" στην ανάγκη τόσο του Αφρικανού όσο και των Ρωμαίων να γίνει το deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" παίκτη 5 εκατ. για τον χαρακτήρα ο Αλμέιδα - Μπλόφα Καρυπίδη, μόνο Ολυμπιακό ο Μαντσίνι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags