Facebook Pixel ΑΕΚ: "Βίντα και Σιντιμπέ δεν υπήρχαν - Νικάει και... κακός ο ΠΑΟ - Στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 16:30:00

"Βίντα και Σιντιμπέ δεν υπήρχαν - Νικάει και... κακός ο ΠΑΟ - Στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός"

του Γιώργου Κτενά
"Βίντα και Σιντιμπέ δεν υπήρχαν - Νικάει και... κακός ο ΠΑΟ - Στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός"

Το πρόβλημα της ΑΕΚ στα Γιάννενα και τα λάθη του Αλμέιδα! Οι λόγοι της ήττας από τον ΠΑΣ, η βελτίωση του Στάικου απέναντι στον... αδιάβαστο Αργεντινό και η μάχη του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: Το παιχνίδι της Ένωσης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έφερε την ομάδα του Αλμέιδα στη θέση του ηττημένου πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε μέσω του sportdog ο Γιαννιώτης δημοσιογράφος, Γιάννης Γιαννάκης.

Τι είπε για τον τρόπο που ο Άγιαξ της Ηπείρου υποχρέωσε την Ένωση σε ήττα, για τους Βίντα και Σιντιμπέ, αλλά και για τη λάθος διαχείριση του Αλμέιδα; Ποια είναι η άποψη που έχει σχηματίσει για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με βάση τα παιχνίδια απεναντι στον ΠΑΣ και τι ήταν αυτό που έκανε ο Στάικος στη διακοπή λόγω του Μουντιάλ και τώρα η ομάδα του παρουσιάζεται διαφορετική; Διαβάστε τις απαντήσεις που ακολουθούν.

"Πρόβλημα η ΑΕΚ - Βίντα και Σιντιμπέ δεν υπήρχαν - Για αυτό έκλεβαν εύκολα την μπάλα στο κέντρο"

"Έπαιξε και καλά τακτικά ο ΠΑΣ αλλά και με πολύ πάθος, έβγαλε αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα - Κι αυτό οφείλεται στη δουλειά που είχε γίνει το καλοκαίρι από τον Στάικο. Δεν πρέπει να κινδυνέψει για την κατηγορία, αλλά ήταν νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνο για να φτιάξει έναν κορμό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ είχε πρόβλημα, Βίντα και Σιντιμπέ δεν υπήρχαν. Ο ΠΑΣ πέτυχε και Ολυμπιακό και ΑΕΚ με τους παίκτες τους σε κακη μέρα, σε κακά φεγγάρια. Φάνηκαν οι αδυναμίες στην άμυνα, ενώ δεν υπήρχε ο Σιμάνσκι με αποτέλεσμα να κλέβουν εύκολα την μπάλα στον χώρο του κέντρου ο ΠΑΣ".

"Λάθος διαχείριση ο Αλμέιδα - Άργησε τις αλλαγές - Δυναμική για πρωτάθλημα, αλλά..."

Τι έκανε καλά ο ΠΑΣ και έκοψε τη φόρα της ΑΕΚ;

"Πολλά τρεξίματα, κλεψίματα στον χώρο του κέντρου και εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα στην άμυνα".

Μάχη των πάγκων;

"Έκανε λάθη διαχείριση ο Αλμέιδα, άργησε με τις αλλαγές, μάλλον δεν είχε διαβάσει καλά τον ΠΑΣ. Ο Στάικος από την άλλη κάθισε και διάβασε τα δικά του λάθη και κατάφερε μέσα από δουλειά στη διακοπή του Μουντιάλ να τα βελτιώσει, φαίνεται ότι παίζει άλλος ΠΑΣ. Μπαίνουν και οι μεταγραφες και πιστεύω ότι θα σώσει εύκολα την κατηγορία".

Ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει για τους διεκδικητές του πρωταθλήματος, με βάση την εικόνα που έχει κυρίως από τα παιχνίδια με αντίπαλο το ΠΑΣ;

"Είχα την αίσθηση ότι βγάζει δυναμική για να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, αλλά η ήττα από τον ΠΑΣ σε συνδυασμό με το ντέρμπι που έρχεται, χρειάζεται να δούμε πώς θα αντιδράσει τώρα. Ο Παναθηναϊκός αν συνεχίσει να παίρνει νίκες ακόμα και στην κακή του μέρα, είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει λύση στην άμυνα. Το παιχνίδι όμως θα παιχτεί στα πλέι οφ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρύπα" στην ΑΕΚ οδήγησε σε χαρακίρι - Σοβαρό λάθος Αλμέιδα - Κάτω από τη βάση Φερνάντες, Σιντιμπέ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags