Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας-έκπληξη ο Σάντος!
| 2023-01-05 14:10:00

Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας-έκπληξη ο Σάντος!

Sportdog Team
Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας-έκπληξη ο Σάντος!

Μετά το φινάλε του από τον πάγκο της Πορτογαλίας, ο Φερνάντο Σάντος έχει πρόταση για ν' αναλάβει τον πάγκο άλλης εθνικής ομάδας.

Φερνάντο Σάντος: Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας-έκπληξη ο Σάντος! Στην Πολωνία συγκεκριμένα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο επόμενος προπονητής της εθνικής θα κατάγεται από τη χώρα τους ή θα είναι ξένος. Ήδη, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ερβέ Ρενάρ και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο χθες παρουσιάστηκε στο προσκήνιο ακόμη ένα. Ο λόγος για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάρτσιν Λέπα στη διαδικτυακή εκπομπή «Prawda Futbolu», ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, απασχολεί την ομοσπονδία της Πολωνίας. "Ένα πολύ ενδιαφέρον όνομα για την Πολωνία, που για μένα μοιάζει λίγο με τον Λέο Μπενάκερ, είναι αυτό του Φερνάντο Σάντος, πρώην προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας και Ελλάδας. Ένας άνθρωπος που κάποτε ανέλαβε μια πρόκληση με μια άλλη ομάδα με λίγο λιγότερες δυνατότητες. Είναι πολύ έμπειρος σήμερα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

"Μία από τις προκλήσεις για τον νέο προπονητή θα είναι η δημιουργία σχέσης με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.Ο Σάντος μπορεί να περάσει πιο εύκολα σε αυτόν τον τομέα, επειδή έχει ήδη συνεργαστεί με ένα μεγάλο αστέρι στην Πορτογαλία, όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο", πρόσθεσε ο Λέπα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags