Facebook Pixel Superleague 2: Χαμός! Διακοπή σε αγώνα της SL2 - Έμεινε με 6 παίκτες ομάδα - Με το ένα... πόδι εκτός άλλος σύλλογος
| 2023-01-04 16:44:00

Χαμός! Διακοπή σε αγώνα της SL2 - Έμεινε με 6 παίκτες ομάδα - Με το ένα... πόδι εκτός άλλος σύλλογος

Sportdog Team
Χαμός! Διακοπή σε αγώνα της SL2 - Έμεινε με 6 παίκτες ομάδα - Με το ένα... πόδι εκτός άλλος σύλλογος

Χάος στο πρωτάθλημα της Superleague 2 μιας και αγώνας που είχε ξεκινήσει ολοκληρώθηκε μόλις στο 42' μιας και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 6 παίκτες, ενώ άλλο παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω προβλημάτων με τα δελτία.

Superleague 2: Απίστευτα πράγματα στον αγώνα της Κηφισιάς με τον Ηρόδοτο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το παιχνίδι να διακόπτεται στο 42' αφού οι Κρητικοί έμειναν με 6 παίκτες, αφού δεν είχαν αλλαγές, ενώ τα... παρατράγουδα ξεκίνησαν από νωρίς μιας και στην ενδεκάδα τους ήταν δηλωμένος ο Σαρρής, όμως δεν μπορούσε να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Χαλκιαδιάκη.

Στο 32' ο ίδιος παίκτης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε με τον Ζιώγα, ενώ 10 λεπτά μετά 4 παίκτες του Ηροδότου βρέθηκαν στο χορτάρι με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί καθώς δεν υπήρχαν άλλοι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές στον
 πάγκο, ενώ για την ιστορία η Κηφισιά εκείνη την στιγμή ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 με τέρματα των Πέιου (10') και του Τετέι (33').

Την ίδια στιγμή η αναμέτρηση του αγώνα ΠΑΟ Ρουφ με την Επισκοπή δεν άρχισε ποτέ, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν πρόβλημα με τα δελτία τους, λόγω οφειλών της ομάδας προς την ΕΠΟ τις οποίες δεν τακτοποίησε έγκαιρα.

Η Επισκοπή είχε δεσμευτεί να πληρώσει την οφειλή προς την ΕΠΟ σε τρεις δόσεις, με την προθεσμία να λήγει σήμερα και ακυρώθηκαν τα δελτία της, με τον αγώνα να κατακυρώνεται 3-0 στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ για να αποφύγει η ομάδα από την Κρήτη τον υποβιβασμό από την Superleague 2 θα πρέπει να πληρώσει την οφειλή, αλλιώς στους τρεις αγώνες, που θα μηδενιστεί, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​Αποκάλυψη-"μολότοφ" σε εφημερίδα τού Ολυμπιακού για παιχταρά του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags