Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το έκανε ξανά ο Ολυμπιακός - Αποχώρησε από το ματς με την Κηφισιά - Οριστική διακοπή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-07 15:12:00

Το έκανε ξανά ο Ολυμπιακός - Αποχώρησε από το ματς με την Κηφισιά - Το ζήτησαν οι οπαδοί του! (Vid)

Sportdog Team
Το έκανε ξανά ο Ολυμπιακός - Αποχώρησε από το ματς με την Κηφισιά - Το ζήτησαν οι οπαδοί του! (Vid)

Το μπάχαλο που δημιουργήθηκε από μια κόκκινη κάρτα στον Ιωάννη Κωστή των Ερυθρόλευκων, έφερε αρχικά την προσωρινή διακοπή του αγώνα με την Κηφισιά και στην συνέχεια την οριστική!

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τον αγώνα με την Athens Kallithea, ο Ολυμπιακός Β' αποφάσισε να αποχωρήσει και σήμερα οριστικά από το ματς με την Κηφισιά στου Ρέντη, μετά από μία κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής Βάτσιος στον άσο των Ερυθρόλευκων, Ιωάννη Κωστή, στο 22ο λεπτό.

Η φάση αυτή έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού και είσοδο ορισμένων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να φεύγει με τους βοηθούς του για τα αποδυτήρια, διακόπτοντας προσωρινά το παιχνίδι για την Super League 2.

Ύστερα από περίπου 35-40 λεπτά, οι διαιτητές επέστρεψαν στο γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού οι παίκτες και το επιτελείο του Ολυμπιακού Β' αποχώρησαν οριστικά από το γήπεδο -εν μέσω χειροκροτημάτων από τον κόσμο- διαμαρτυρόμενοι για την αποβολή του Κωστή με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ταλάλ.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση μετά και από απαίτηση των οπαδών τους, που ήταν στου Ρέντη, και ζητούσαν την αποχώρηση της ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο!

Δείτε παρακάτω τη φάση της αποβολής του Κωστή και την αποχώρηση των διαιτητών από το γήπεδο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags