Facebook Pixel ΑΕΚ - Κηφισιά: Κέρδισε Κηφισιά και... πιτσιρικάδες η ΑΕΚ - Άνετη πρόκριση με γκολάρα Μουστακόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 20:52:00

Κέρδισε Κηφισιά και... πιτσιρικάδες η ΑΕΚ - Άνετη πρόκριση με γκολάρα Μουστακόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κέρδισε Κηφισιά και... πιτσιρικάδες η ΑΕΚ - Άνετη πρόκριση με γκολάρα Μουστακόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και απέκλεισε την Κηφσιά κερδίζοντας με 3-0!

Η ΑΕΚ κέρδισε και στον δεύτερο αγώνα την Κηφισιά με 3-0 και έτσι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος! Η Ένωση βρήκε γκολ από τους Ραντόνια, Μουστακόπουλο και Μαχαίρα με τον κόσμο να αποθεώνει τον Αλμέιδα για την γενικότερη εικόνα  των κιτρινόμαυρων. Μάλιστα, το γκολ του Μουστακόπουλου ήταν... απλά φανταστικό, με αποτέλεσμα να αποθεωθεί στο πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση είχε «κλειδώσει» την πρόκριση στα προημιτελικά από το 2-0 της Ριζούπολης και στο ματς της OPAP Arena ο Αλμέιδα ήθελε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Και το διαπίστωσε και σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος!

Από εκεί και πέρα στα θετικά για την Ένωση πως έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση ο Στάνκοβιτς.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε αρκετά απειλητικά τον αγώνα προσπαθώντας από το 3΄να ανπίξει το σκορ, δίχως επιτυχία. Στο 10΄ έγινε σέντρα του Φαν Βέερτ από δεξιά, ύστερα από κάθετη του Μάνταλου, με τον Αγριμάκη να βάζει μεγάλο «στοπ» στο πλασέ (ύστερα από μικρή προσποίηση) του Τσούμπερ.

Η δικαίωση για την Ένωση ήρθε μόλις στο 27΄με τον Μουστακόπουλο να πιάνει ένα σουτ κεραυνό κα ινα βάζει το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

 

Στο 34΄ο Φαν Βέερτ έστρωσε στον Τσούμπερ, αλλά εκείνος αστόχησε από πλεονεκτικό σημείο (βέβαια δεν του ήρθε πολύ καλά η πάσα). Οι φίλοι της ΑΕΚ χειροκρότησαν τον Ελβετό άσο, ώστε να τον ενθαρρύνουν.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην βρήκε άλλο γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο η διακίωση ήρθε στο 48΄ με τον Ραντόνια να βάζει γκολ εν κινήσει μετά από σέντρα του Ρότα και να κάνει το 2-0.

 

Ο Μάνταλος στο 52΄ έδωσε πάρε βάλε στον Τσούμπερ, ο οποίος αστόχησε ξανά. Η μόνη αντίδραση που κατάφερε να βγάλει η Κηφησιά ήταν στο 66΄, με τον Τετέι να κλέβει από τον Τζαβέλλα, ωστόσο ο Στάνκοβιτς είπε όχι στον άσο της Κηφσιάς. Το κερασάκι στην... κιτρινόμαυρη τούρτα ήρθε στο 82΄ με τον Μαχαίρα να εκεμταλλεύεται την συνεργασία του με Φαν Βέερτ και Μάνταλο, κάνοντας το 3-0 από κοντινή απόσταση.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου Τζαβέλλας, Ραντόνια (63' Πινέδα), Μουστακόπουλος (78' Κοσίδης), Φερνάντες, Τσούμπερ (66' Μαχαίρας), Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Φαν Βέερτ.

Κηφισιά: Αγριμάκης, Ποζατζίδης, Να, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Καλλέργης (70' Παυλάκης), Προβυδάκης (79' Παναγιώτου), Παπασάββας (55' Κουιρουκίδης), Γκίνη, Τετέι (70' Πρίτσας), Ταλάλ (55' Πέιος).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags